Netjes en goede communicatie

Prima service en correcte levering met duidelijke communicatie

Produkt en bestelling is zeer goed

Levering was wat laat maar aanvaardbaar tijdens corona, alleen geen info beschikbaar van dag en tijd van levering. Bericht van levering gestuurd half uur voor levering.. dus niet thuis. Pakje achter huis gebracht zobder melding.

correcte en goede service

fijne samenwerking

Gewoon goed

gewoon goed

Vorige maand de VOSS.PET kattenomheining "Premium", complete 230V katten schrikdraadset voor op houten schuttingen besteld om onze katten binnen de schutting te houden en andere katten erbuiten. Het bestellen en betaling verliep goed, toen begon het wachten, ivm corona kon het 5 werkdagen duren. Na 7 dagen nog niets en maar eens gebeld, in het magazijn was het niet voorradig, op de site stond van wel anders kon je niet bestellen, maar het zou die week binnenkomen en verstuurd worden. En ja 4 dagen later kwam DPD met het pakket, de doos was flink beschadigd, maar alles zat erin en was heel. Het instaleren, nadat alle afstandhouders, kabels e.d. geïnstalleerd waren kwam het testen, geen geleiding op de min draad, ff Google raadplegen en een oplossing gevonden. De aardingspin moet geïnstalleerd worden voor goede aarding. Dit stond niet in de handleiding, blijkbaar een foutje of ik heb het niet goed gelezen. Met de aardingspin werkt het systeem super, je hoort niets, alleen een enkele tik als er iets op deze draden komt. Onze kat klom tegen de schutting en kreeg een tik, vloog naar beneden en heeft het niet weer geprobeerd, maar het gaat zeker nog eens gebeuren. In de 1e week kwam er 's nachts een kat van buiten, die kreeg ook een beste tik, schutting was nat door regen, die krijsde behoorlijk maar niet afgeleerd want het gebeurde nog een keer. Raad ik het systeem aan? Ja zeker weten, het werkt en onze katten kunnen veilig naar buiten. Verbeterpunten: in de handleiding aangegeven dat de aardpin altijd gebruikt moet worden en aansluitogen voor de hoogspanningskabel meeleveren, was er 3 nodig. Dit zou het pakket echt " Premium" maken.

Hoge kwaliteit materialen met prima ondersteuning

Ook via een webwinkel blijkt ondersteuning goed te kunnen werken

bestelling goed aangekomen

kan ik u aabevelen

Prima service en betrouwbare leverancier

Goede ervaring met bestellen, leveren en terugbetaling. Helaas moest ik het geleverde retourneren maar dat lag niet aan de leverancier.

goed spul en snel in huis

Flexibel hekje gekocht om de hond te beperken. Kende het al en wilde het graag aanschaffen. Voss kon snel besteld worden via deze site. Geen probleem dat het uit Duitsland moest komen. De levering verliep snel genoeg.

Snelle levering.

Vlotte site, snelle levering. 9

Probleemloos bestellen

Mijn bestelling kwam zoals beloofd binnen de termijn toe (3 dagen). Overzichtelijke website en goede service.

Duidelijke website Gemakkelijk bestel en betaalproces Snelle levering

Goed duidelijk en service

Goed contact mee op te nemen en snel geleverd. Schrikdraadpaaltjes en kippen waterbak.

Goede producten tegen zeer redelijke prijs met prima service.

Verschillende bestellingen gedaan over de afgelopen jaren, service is beter dan elders, bij zogeheten bekroonde concurrenten van Agrishop. De kwaliteit van de producten is bij Agrishop niet minder, het assortiment is prettig breed, maar de bezorging zou wat mij betreft iets sneller mogen. Daar staat tegenover dat de bezorgkosten laag zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima produkt, goeie levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen afspraken na wat betreft levering van de goederen. Product is goed wat geleverd is (kwaliteit)

Probeer lever datum ook na te komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel geholpen

Was een beetje verwarrend al de afzonderlijke Track en tracé nummers voor alle dozen en verschillende leverdata. Maar bestelling helemaal compleet en binnen week geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede klant/bedrijf communicatie. er werd gelijk gereageerd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima verzorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top artikel prijs

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire