Goede website, prettig contact, prima levering

Ik heb goed kunnen overleggen over mijn bestelling van schrikdraad voor kleine honden.

Gewoon na een paar dagen geleverd.

Netjes verpakt en geleverd zoals het hoort.

correcte Topservice

Vlotte bestelling en levering, product (mobile schaapsnetten) volledig als omschrijving op hun site, daarenboven zeer goede kwaliteit. TOP

Super kwaliteit en snelle levering

Super snel geleverd en top kwaliteit

Lange levertijd

Levertijd was 1-2 werk dagen ik heb hem zondag besteld en kreeg hem een week en een half later als ik bel waren ze altijd in gesprek.

Waardeloos!!!

Mijn bestelling kwam dubbel in het systeem terecht. Vervolgens tientallen mailtjes, telefoontjes van het vervoersbedrijf dat ze toch echt de "dubbele bestelling" wilde leveren, mijn geld terugstorten om vervolgens weer te mailen dat het een fout was en of ik het geld weer opnieuw wilde overmaken. De bestelling is nu twee maanden geleden en hopelijk ben ik binnenkort van ze verlost. Dit was eens, maar nooit meer!!!!

goede service en levering producten ontvangen zoals afgesproken

goede service en levering producten ontvangen zoals afgesproken

Eerste ervaring en volledig positief.

Wij hebben een eerste aankoop gedaan via Agrishop.nl en zijn zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en de service.

Keurig en netjes thuis bezorgd

De bestelling wordt vlug afgehandeld zag er keurig uit

Betrouwbaar

Marloes volgt de aan huislevering mee op en onderneemt actie als het koerierbedrijf niet voldoet.

Gewoon goed!

Gewoon goed en duidelijk!

Artikel was niet in orde en super service en ook snel voor het omruilen!

complete informatie, snel geleverd, goede prijs-kwaliteit

complete informatie, snel geleverd, goede prijs-kwaliteit

Teleurgesteld

Product stinkt en het waren erg onhandige stukken. Ik weet betere kwaliteit VOO betere prijs.

tevreden; snel en kwalitatief prima!

Gezocht op een artikel wat snel op de site kon worden gevonden na snelle levering geïnstalleerd. Prima kwaliteit en complete levering.

Zeer vlot beantwoorden van mails. Behulpzaam en duidelijke info

Een aanrader voor iedereen!!!

Artikelen zijn duidelijk en goed op de website beschreven. Goed verpakt en snel geleverd. Zal de volgende keer echt niet twijfelen. Ga zo door!!

Prima en snelle levering!

Ik heb 2 horramen besteld en ze snel thuis gekregen ! Eerder dan ik had verwacht ! Ben daarna op vakantie gegaan en ben net terug . Ik heb de pakketten nog niet geopend … mocht er nog iets geks uitkomen dan zal ik dat nog laten weten . Ga er vanuit van niet.

Levering was ok en het materiaal ziet er ook goed uit.

Het nog andere bestellingen gedaan en die waren ook ok

Snelle service en prima product.

Uitstekend.

Ruim assortiment, goede prijzen

Ruim assortiment. Goede prijzen.

super produkten, en top klantenservice

Ik heb hier hele degelijke voerbakken gekocht. Er waren enkele problemen met het factuur wat betreft mijn btw nr, maar dat werd heel snel opgelost door zeer vriendelijke mensen via mail! Bedankt!

Prima service!

Nadat ik gemeld had dat ik iets miste bij mijn bestelling kreeg ik direct een excuus mail en de goederen waren alsnog heel snel opgestuurd. De goederen werken ook naar tevredenheid.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire