Agrishop op zich prima, maar nut van het product (nog) niet aangetoond

Prima service en levering door Agrishop, maar ondanks 4 mollenverjagers blijven er nieuwe molshopen bijkomen. Hoop dat het misschien even tijd nodig heeft om de mollen ervan te overtuigen dat ze beter ergens anders heen kunnen gaan, maar vooralsnog dus niet tevreden.

goede kwaliteit, op tijd geleverd

zeer tevreden met aanschaf van schapennet, Agrishop heeft een uitgebreide assortiment incl. al de nodige extra onderdelen. De kwaliteit is ook prima

Prima apparaat

Tang besteld, goed geleverd en werkt top

Goede levering. Alles op tijd binnen gekregen

Altijd goed.

Al jaren bestel ik bij Agrishop materiaal om onze weide omheining op orde te krijgen. Van schrikdraad tot weidepoorten. Altijd goed materiaal en met een fijne bezorgdienst geleverd.

Snel en prima

Makkelijk te bestellen en betalen en word goed op de hoogte gehouden van de bestelling en word snel en netjes geleverd

Fijn product

Keurig verpakt voor vervoer . Product voldoet aan cv onze verwachtingen. Snelle levering

zeer goed

Hallo Vriendelijke/ behulpzame bezorger . alleen waren bij hekken geen harpsluitingen en ketingetjes .

top

top service en kwaliteit

Snelle en goede service

Altijd netjes op tijd bezorgt.

Super.

Scherpe prijs

Goede prijs/kwaliteit. Bestelling werd in 2 keer geleverd, dit was niet duidelijk gecommuniceerd waardoor ik ten onrechte dacht de bezorging niet compleet was. Verder gewoon goed zoals verwacht.

heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. Mijn schapenhek staat intussen mooi in de tuin.

perfect

goede service, geleverd materiaal is uitstekende

Goede vriendelijke service, overzichtelijke website, Gewoon goed!

Snel en goed geleverd

Het opstapje was snel en goed geleverd De kwaliteit is erg goed De bezorger had zijn handen er vol aan

trage levering

Het product werd geleverd in 2 delen het ene binnen de omschreven termijn en het 2e ruim een week later.

toch te laat geleverd

Kwaliteit van het schapenhek was zeker goed te noemen, maar wel bizar dat één van de 3 rollen merkelijk langer was dan de andere 2. Verder spijtig dat de levering eigenlijk te laat kwam. Dis was zogezegd op voorraad bij jullie maar het is pas 10 dagen later geleverd. Hierdoor heb ik mijn planning compleet moeten aanpassen...

Snel en goed

Goede prijs en snelle levering.

Enorm assortiment & keuze

Zeer fijne webshop met een enorme keuze. Fijn is dat je ook kleinere aantallen kunt kopen. Snelle verzending

Correct

Levering ging goed.

Had een graanschop met stootrand besteld. De klinknagels van de rand waren echter niet geklonken(geperst). Zaten er los in. Heb dit maar zo goed en zo kwaad als dat ging zelf gedaan. Had geen zin om m maar weer terug te sturen. Andere bestemmingen waren altijd prima.

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit

Idem

Prima snel geholpen

Hondennet voor camping aangeschaft. Netjes afgeleverd

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.