Één woord top

Zeer goed Blijf klant bij jullie.

Duurde lang maar voor de rest goed

2 bestellingen gedaan 1 bestelling was op 3 dagen thuis .de 2e bestelling duurde 1.5 week wat ik toch wat lang vind.maar toch 3 sterren waard

Perfect!

Supergoede artikelen niet duur en snel geleverd top!

Zeer slechte service

Op 12/10 een hooiruif besteld en gelijk betaald. Niet omdat ze de goedkoopste zijn (want dat zijn ze niet) maar wel omdat er op de website reclame gemaakt wordt met “gratis levering 1 - 5 werkdagen.” Intussen zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds geen hooiruif gezien.

prima!

prima!

vlotte bestelling,competitieve prijs kwaliteit

Makkelijke bestelling te plaatsen.goede prijs/kwaliteit Vorige bestelling snel ontvangen

groot assortiment, scherpe prijzen met goede service

Ik heb nu al een aantal bestellingen gedaan en iedere keer is deze bestelling vlug in goede staat geleverd. Prijzen zijn heel concurrentiëel en heel goede en mooie aanbiedingen

Goede levering netjes verpakt

Snelle en complete levering

Makkelijk te bestellen. Duidelijke foto's en omschrijving.

Geweldige service!

Het lampje van het apparaat dat ik gekocht had deed het niet meer, ik kreeg gelijk een nieuw apparaat toegestuurd.

Fijne webshop en snelle verzending

Makkelijk gevonden en snel geleverd

Makkelijk gevonden en snel geleverd. Overzichtelijke website en prima kwaliteit producten.

Top shop

Agrishop heeft me goed adviess gegeven en was vriendelijk en hulpvaardig niettegenstaande ik maar een particulier ben uit België die een beperkt aantal zandslurven wou bestellen voor het weren van de overvloedige regen uit mijn tuin. Ik wens agrishop een dikke bedankt om me te helpen. Vijf sterren shop en vijfsterren medewerkers.

Redelijke prijzen

De prijzen zijn goed, maar daarvoor moet je wel genoegen nemen met een trage bezorging.

Goeie kwaliteit van materialen. Levering duurt ongeveer een week.

De geleverde materialen zijn van goei kwaliteit. Zoals eerder gezegd duurt de levering iets langer maar als je dit van te voren al weet is het geen probleem. Misschien op site niet aangeven dat het leverbaar is op twee dagen om verwarring tegen te gaan.

Negatief resultaat

Volgens de website ratten verdrijver (Voss-sonic 2 stuks) Ratten stoorde zich er niet aan. Retour gestuurd, positief zonder verzendkosten. Financiële afhandeling moet nog plaatsvinden!

Opzich een prima hekje

Opzich een prima hekje alleen had ik voor dat geld wel n iets degelijker sluit systeem verwacht. Dat vind ik echt flut

Op tijd lever

Levertijd 2werkdagen je kunt beter zegen minimaal een week

Goed materiaal, correcte levering.

Tevreden.

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

Lang wachten

Op de site staat dat geleverd wordt binnen 2 werkdagen. Netjes een bevestiging gekregen en daarna hoorde ik niets meer. Nadat ik na bijna 2 weken telefonisch contact heb gekregen met vriendelijke behulpzame dame zijn de schapenhekjes na meer dan 2 weken geleverd. Kwaliteit van de hekjes is goed.

Fijne koopervaring

Ik was op zoek naar een grote kunststof bak om een wasbak te maken voor mijn hond. Bij Agrishop vond ik de juiste bak voor een prima prijs. Blij mee.

slecht werkend artikel, wijze van transport: onvoldoende

Artikel ontvangen met grote sticker op doos dat de verpakking is geopend en opnieuw gesloten. Ik heb zowel bij Agrishop als vervoerder geinformeerd naar reden: ze wissten allebei nergens van. Tevens functioneerd het artikel niet naar behoren.

Altijd een zeer correcte en snel antwoord

Alle producten zijn zoals beschreven zeer tevreden over de kwaliteit en service.

netjes verzorgd

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.