Niet best

Verzending vd bestelling was prima in orde. Maar ik verkeerde in de veronderstelling dat mijn bestelde artikelen bij elkaar hoorden. Dat bleek niet zo te zijn. Na contact kreeg ik een link naar een duur artikel waar het wel bij hoorde. Maar mijn 1e bestelling was ook al prijzig...... Er werd ook niet voorgesteld de verkeerde aanvullende artikelen retour te sturen... erg slechte service mijn inziens. Jammer....

Prima materiaal voor een juiste prijs.

Positief

Snelle levering tegen goede prijs

Niet veel nodig op dit gebied maar als ik wat nodig heb wordt er snel geleverd tegen redelijke prijzen

prima webshop voor alle agrarisch gerelateerde dingen!

alle agrarisch gerelateerde spullen bijna van 1 adres, prijs/kwaliteit, prima! levering ook prima!

Goeie site en informatie

Communicatie kan beter. Ik had mij aangemeld voor een email als het product weer beschikbaar zou zijn. Echter toen ik op de site keek was het product weer beschikbaar maar heb nooit een email mogen ontvangen.

Positief

Prima materiaal voor minder geld

zorgvuldig en duidelijke communicatie

ik heb een kattengps van 5 gram aangeschaft en die werkt fantastisch! Met rode, oranje en groene lampjes wordt aangegeven of de kat zich in de buurt bevindt. Je volgt het spoor totdat alle groene lampjes gaan branden. Het is eenvoudig en het geeft mij rust!

Mooie producten voor een betaalbare prijs

heb een dierenverjager gekocht en deze was geloof ik het meest uitgebreid en goedkoper dan elders. Leek mij een goed product.

Goede en nette levering

Een iets lange levertijd dit was geen probleem

ruim assortiment

Verzenden kan goedkoper

Verzenden via DHL is goedkoper. Tip!

geweldig

snelle bezorging en niet te duur

rap geleverd

zeer goed

Ik zit al weken op pakket te wachten

Pakket wordt niet geleverd. Later las ik in de recensies dat dit vaak voorkomt. Mijn besteld pakket staat bij het postorder bedrijf als verzonden en is nooit op het depot aangekomen. Ik heb Agrishop benaderd om het geld terug te boeken. Maar dat kan niet, omdat het pakket verzonden is en nog hij het postorder bedrijf ERGENS?? in Duitsland zwerft. Waardeloos bedrijf. Eerste en laatste bestelling hier

Prima product, lange levertijd

Tijdens het doen van mijn bestelling stond er op de website dat het product tussen 1 en 4 werkdagen geleverd zou zijn. Toen ik deze na de 4e dag niet binnen had, heb ik gebeld en werd ik vrij vot te woord gestaan dat het langer duurt en dat de levertijd nu 5 tot 8 werkdagen zou zijn. In principe prima, maar de manier waarop dit werd gebracht vond ik niet zo netjes. Ik had het product met enige spoed nodig en was hierdoor genoodzaakt het toch nog ergens anders te halen. Er kon ook geen excuses of fijne dag vanaf. Verder is het een prima site en het product voldoet aan zijn omschrijving

Zeer snelle en vlotte afhandeling. Alles op tijd ontvangen.

Ergernis

Communicatie met dit bedrijf is kortom “K”

Levering in delen

Jammer dat er niet vermeld wordt dat de zending in delen wordt geleverd. Of gevraagd of je alles in één keer wilt hebben of niet. Verder wel nette levering en fijne producten

Perfecte service

Ik had alu weide draad besteld van 2 mm en er werd een rol van 1,6 mm geleverd. Dit kan gebeuren. Een mailtje gestuurd en zonder enige discussie is er een nieuwe rol gestuur zonder kosten en de verkeerd geleverde rol moet ik niet eens terug sturen. Dit is pas service! Bedankt Agrishop!

Netjes afgeleverd; duurt wel 4 dagen

Product voldoet aan verwachtingen. Handleidingen in veel talen alleen niet in Nederlands.

Goede maar niet heel snelle afhandeling

Zonder aan te geven werd eerst 1 deel van de bestelling verstuurd en dagen later pas de rest. Nadeel is dat bezorgdienst pas op de bezorgdag zelf laat weten dat en hoe laat ze komen. Tijd klopt dan wel, maar is natuurlijk niet handig, zeker niet als je ineens 2 keer iets moet krijgen.

Perfecte service, goede producten, nette prijs !!

Ruim aanbod aan heel nette prijzen, goede producten, snelle levering. In één woord, een echte aanrader !!!!

Pakket liet op zich wachteN

Als niet na bestellingen dagen later contact had opgenomen was pakket nooit bij mij aangekomen. Volgens mij was het door agrifirm niet aan pakketdienst aangeboden.

Goede aankoop en levering

Ik heb een automatische deuropener gekocht voor het kippenhok. Toestel werkt perfect!

Lang wachten.

Voor de eerste keer wat besteld. Na een week gebeld waar de bestelling bleef. Ze waren hem vergeten te versturen, daarna 4 dagen op de bestelling moeten wachten.

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.