zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering duurt veel te lang. Op dezelfde dag bij 2 bedrijven spullen besteld om weide af te maken. Het andere bedrijf levert de dag erna en Agrishop na 10 dagen nog niets binnen. De beoordeling al de 2e keer in de mailbox en nog steeds geen levering gehad.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Produkt beschkibaar op site.

nog altijd niets ontvangen.....maar huidige omstandigheden zijn abnormalen. Dus zover een Nee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en perfecte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meestal vrij vlotte levering, goede kwaliteit producten en goede service.

De producten zijn na ruim een week nog niet geleverd. Ik denk ivm corona.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede wrbsite, makkelijk bestellen

sneller leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed aanvullend telefonisch advies.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, doet wat het beloofd

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Bij levering moest nog betaald worden. Ik kon niet pinnen en de chauffeur had geen wisselgeld bij zich. Noodgedwongen €5,40 te veel betaald, anders zou het pakket mee terug gaan. Bij gelegenheid zou ik de €5,40 wel terug krijgen. Niet echt van deze tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen contact gehad met bedrijf, maar levering is goed gegaan. Werd goed op de hoogte gehouden over exacte leveringstijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Mooi en goed product

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan ik nog niet noemen, spullen nog niet geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne web-shop en scherpe prijzen voor mooie producten dat is wat ik over deze shop kan vertellen. Ze zijn ook goed te bereiken via de chat en helpen direct waar nodig. Bij onze eerste bestelling was iets fout gegaan, hebben ze direct opgelost. Onze twee de bestelling (kort er na gelijk al) was perfect en in deze rare corona tijd toch best snel geleverd. Kortom, prima om je spullen te kopen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Degelijke materialen, goede omschrijvingen van de producten en een zeer gemakkelijke webshop. Zeer tevreden!!!

Iets steviger verpakkingsmateriaal, doos was nogal toegetakeld tijdens transport en dus half uit elkaar aangekomen, maar alles in prima staat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nog steeds niets ontvangen na ruim een week ..... je kan wel gelijk betalen (ook afterpay) al is er corona crisis ....... hoeft het toch niet zoooooooo lang te duren

houd contact hou de klant op de hoogte

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Wordt goed verzorgd verstuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en je krijgt goede advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en vriendelijke communicatie.

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.