voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Nog niet ervaren tot nu toe.

- communicatie slecht; Betreft; bestelling 2020-3136380 Ik vroeg mij af wanneer de rest van deze bestelling komt...daar is niets over terug te vinden...niets over nalevering of zo...zou trouwens allemaal op voorraad zijn, speciaal op gelet vanwege tijdsdruk...ik vind de communicatie hierover slecht, of beter gezegd; volledig afwezig...  Jammer... - Tevens zou er wel een kortingsbon mogen worden gegeven bij zo'n grote bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering met mooie producten. tevens hebben ze een goede service als er wel iets is.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Pluspunten

order niet verwerkt, kwam Agrishop pas achter toen ik na een week belde om te vragen waar de bestelling bleef vroeg genoeg van te voren aangeven wanneer precies wordt bezorgd. aankondiging viel samen met aflevering, 1 x aanbieden vind ik bovendien heel vervelend

zie punten hiernaast

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede Website en correcte afhandeling (volgen van bestelling)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede omschrijving, snel antwoord, veel keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles prima gegaan, we zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot aanbod Eerlijke prijzen Goedkope verzending

Geen gratis verzending vanaf bepaald bedrag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering na bestelling, overzichtelijke website

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op 25/3/2020 alles betaald, op 2/4/2020 nog maar 1 van de 4 betaalde artikelen ontvangen... Sneller verzenden dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima producten en levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed geregeld en goede klantvriendelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks de drukte toch alles snel gekregen. doe zo verder.

Er zaten 2 producten minder bij de levering maar dit is snel opgelost geweest. Doe zo verder!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelfs in deze corona tijd wordt er snel geleverd !! Goede informatie; je kunt je eigen pakketje volgen en het afleveradres en tijd tot op het laatste moment wijzigingen.

slechter dan verwacht

Pakje nog niet ontvangen Daarna vul ik het in

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, Bestellingen verlopen soepel, evenals de betaling Het product voldoet prima waarvoor wij het gebruiken. Zeer tevreden.

Pluspunten

Levering: komt aan deur nemen ze die terug mee omdat die niet betaald zou zijn ... terwijl ik de optie rembours koos. Covid-19: met alles respect voor de bevolking, er kan vertraging zijn maar 8dagen wachten vind ik behoorlijk lang.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke website Goed bereikbaar goede prijs/kwaliteit verhouding

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.