goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed assortiment Redelijke prijs

Bezorging via DPD vind ik minder klantgericht dan via PostNL. Waarschijnlijk omdat verzending via Duitsland loopt....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima afwerking

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product was niet leverbaar, maar ik kreeg snel bericht toen hij weer leverbaar was. Super snelle bezorging zoals we gewend zijn.

slechter dan verwacht

Ik had 1 bestelling gedaan van 2 verschillende artikelen. Hoewel ze volgens de tracking gelijk in NL aankwamen werden ze los van elkaar op verschillende dagen bezorgd. Aangezien we buitenaf wonen is dat efficient. Verder twee mollenverjagers bestelt. Eén leek gebruikt en werkte dus ook niet zelfs na twee weken de zonnecel opgeladen te hebben. De ander maakt inderdaad geluid, maar de mollen kruipen er gezellig omheen en hebben niet de intentie om de tuin te verlaten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Agrishop steunt de klanten bij de veelvuldige problemen wanneer DPD transport voor de levering gebuikt is.In mijn geval vanaf België Mechelen depot

DPD transport niet laten gebruiken ;liever en euro meer betalen voor een professioneel bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede levering

mailtje als de levering in meerdere malen gebeurt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie producten.

Snellere verzending! Dit duurt net iets te lang nu.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding , en gemaakte afspraken nagekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette service, snelle reactie op vragen en goede producten voor hele nette prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

netjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle goede service Kwaliteit van product is goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd bij de pakjesdienst, bij ontvangst het materiaal eens goed bekeken en begonnen met de installatie. Top kwaliteit voor een goede prijs Ik raad zeker agrishop aan voor afsluitingsmateriaal.

Is zouw zeker eens kijken voor een betrouwbaren paksjes dienst want daar ging het bij mij mis, je betaald er tenslotte toch genoeg voor en dan leveren ze nog niet aan huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Oplettend en behulpzaam. Goed verpakt. Tijdige levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed en volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tijdige levering goede prijs/kwaliteit

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prij/kwaliteit

Vandaag pas ontvangen, dus precies na een week. Dat is niet van deze tijd. Bovendien heeft een oliebol van de bezorgservice in 1e instantie bij een verkeerd huisnummer gestaan en niet naar de bezorginstructies gekeken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipte levering, mooi assortiment

De poot bij het vogelhuisje is niet stabiel genoeg voor gewicht van dit vogelhuisje. Dit komt doordat de vertikale paal in twee stukken is uitgevoerd die aan elkaar geschroefd worden. Overlap is te klein

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product was enigszins beschadigd. Binnen een paar dagen stond er een nieuwe voor de deur. Prima service!

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.