goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Ik kon niet terug toen ik mijn profiel aanmaakte om aan te geven dat ik een bedrijf was dus heb nu ook niks aan de btw omdat het uit Duitsland komt. Anders had het zonder btw gekund

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede af handeling en alles duidelijk in de mail.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen positieve ervaring gehad met dit bedrijf.

Graag artikelen leveren zoals aangegeven op de site binnen 1 à 3 werkdagen. Na 4 dagen nog niks geleverd. Volgens track en tracé bevind het pakketje zich nog in Duitsland. Ook niet gek als het pakketje pas na twee werkdagen word verstuurd. Als ik dit van te voren had ik hier mooi niks besteld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke wijze van bestellen en snelle en correcte levering binnen afgesproken termijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles verliep vlot

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk, snelle service

Vrij Duits georiënteerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig bezorgd en goede verpakking en het bestelde product voldoet aan onze verwachting ..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke productbeschrijving op website. Juiste levering. Scherpe prijsstelling.

slechter dan verwacht

De levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer correct goed prijszetting

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en accurate service. Vriendelijke en hulpvaardige bejegening

Verwarring met gelijksoortige web winkels mogelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering goede afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs

Levertijd zou korter moeten zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering duidelijk overzicht Goede klantenservice bij vragen

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede telefonisch informatie en advies gehad! Snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden of de kwaliteit en over de snelle levering. Pakket is ook te volgen zodat je wet wanneer het bezorgd wordt. Produkt was goed verpakt en van prima kwaliteit.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Zeer tevreden met de aankoop. Prima kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering en afwerking.

Toen ik bestelde realiseerde ik mij niet dat de levering uit Duitsland moest komen. Dat duurde langer dan wenselijk. Ik voelde me ook ******en, het lijkt een Nederlands bedrijf maar dat is het dus niet. De kwaliteit van de geleverde producten viel erg tegen. De weidepaaltjes zijn slap en buigen makkelijk door in de wind, waren binnen een paar dagen allemaal krom. Het 40mm lint krult alle kanten op en is slap. Er zit geen 'zoom' aan en is erg open geweven. Licht en beroerde kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering. na klacht in eerste instantie traag, maar uiteindelijk goed opgelost

Je koopt bij Agrishop.NL, maar blijkt Duits bedrijf. Dat verwacht je niet en is onhandig: Verkoopafhandeling gaat in Duits, handleiding ook (na verzoek NLse ontvangen)

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.