voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel verstuurd, goed afhandelen van verkeerde producten besteld door mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ne en week testen lijkt de ultrasone kattenverschikker goed te werken! Laten testen door kleinkinderen. Die vonden de hoge tonen erg "irritant". Ik hoor ze niet. Vogels kennelijk ook niet, want die storen zich er niet aan. Precies wat de bedoeling is. Het apparaatje zit goed in elkaar, is degelijk gebouwd. Levering ging vlot, prijs is interessant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd en een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden per mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer correct Alles volgens afspraak Degelijke bediening Zeer klantvriendelijk

iets uitgebreider beschrijving van sommige produkten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, correct uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product was goed / stevig verpakt. Verder werd de status van de bestelling goed gecommuniceerd via emails. Prima aflevering van het product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke service aan de telefoon. Redelijk snelle levering.

Het zou fijn als er een dag/tijdstip genoemd wordt waarop het pakket daadwerkelijk wordt afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en zeer goede verpakking,alsook ware zoals beschreven,zeer aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zéér goede service en snelle afhandeling zonder enig probleem! doe zo verder.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima produkt. Bijzonder goed ingepakt. Snelle levering. Kortom zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles werd perfect afgehandeld. Je blijft op de hoogte van je bestelling en de verzending. Een dikke plus!!!

Geen verbeterpunten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de prijs

de taal en de duidelijkheid van de site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het voegelvoederhuisje is in werkelijkheid mooier dan op de foto, we zijn er blij mee. Keurig verzorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Zoals aangegeven op de website duurt het 2-3 werkdagen voordat het product bij je thuis wordt bezorgd. Dat vind ik geen probleem want ik kan wel een dagje wachten met deze erg scherpe prijzen! Verder wordt je goed op de hoogte gehouden door de e-mails zoals wanneer de betaling is ontvangen en wanneer het product is verzonden. Ook krijg je een track&trace code zodat je het pakket kunt volgen. Al met al vind ik Agrishop.nl een aanrader!

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.