Betrouwbaar

tweede keer dat ik een bestelling heb geplaats hier. beide keren prima en netjes geleverd.

Gewoon simpel en goed

Alles wat ik bestelt heb voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Service, ik moet nog een retour krijgen maar per mail is alles opgelsot binnen een dag als er iets mankeert.

Prijs kwaliteit top

Goede ervaring met Agrishop.

Zeer ruime keuze bij Agrishop. Vogelhuisje besteld en goed verpakt op tijd ontvangen!

Alles wordt betrouwbaar geleverd

Snel geleverd en prima kwaliteit producten

zeer tevreden

Goede en snelle verwerking top organisatie

Zeer snelle levering keurig verpakt, en duidelijke webshop

prima goed

prima goed goede service

Uitstekend snelle levering

Goede ervaringen

200% betrouwbaar !

De bestelling werd correct afgehandeld en geleverd op het beloofde tijdstip. Het produkt is TOP !

Perfecte levering en snel

Snelle levering.

Makkelijk besteld, kwaliteit goed.

Snelle nette levering van de bestelde goederen

Snelle levering van de bestelde goederen. Jammer dat als je om advies belt je ze niet aan de lijn krijgt en de verbinding wordt verbroken.

Ruim assortiment. Goede prijs. Redelijk vlotte levering. Goed verpakt.

Vlot gebeuren zonder fout

Top product vlot gekregen.

Goed product

Goed product

Prima hoor! En op de aangegeven plek neergezet!

Zie hierboven

Goede service en product

Goede website met mooie producten en goede prijzen

Vlug

Duidelijke omschrijving, vlotte levering.

Goed product, en zoals beloofd snelle levering!

Goede kwaliteit

Producten voldoen aan verwachtingen

Goed en snel. Redelijke prijs

Goed en snel redelijke prijzen. En betrouwbaar

prima service

snelle reactie en prima service

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.