Snelle en goede aflevering

Goede en snelle levering

Mooi product maar niet geschikt voor jonge pups

Het is een heel mooi product wat echt super makkelijk is op te zetten en ook heel stevig staat. Had het gekocht om een terras af te zetten dat een jonge pup niet de rest van de tuin zou om ploegen. Ze ging er lekker tegen aan liggen en gebruikte het als een soort hangmat daar na had ze snel door dat waar geen staaldraad zat je makkelijk door kon kauwen. Het is echt een mooi product maar dan zeker niet zonder schrikdraad apparaat. Maar dat vond ik niet zo gepast bij een jonge hond.

Prima ervaring.

Alles ging goed, bestellen, betalen, levering.

alles correct verlopen

zeer veel keuze in materialen en alles correct verlopen

Goede producten tegen eerlijke prijzen

Top. Alles op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Producten werken zoals verwacht en beschreven.

top

prijs kwaliteit top

top

top materiaal en correcte levering

Gewoonweg goed

Geen opmerkingen

Snelle levering en tevreden over mijn kraantje dat ik heb aangekocht

Snelle levering, goede apparatuur

Product werkt niet

Product werkt niet, geen ultrasoon, geen lichtflits

Levering naar wens en op tijd

Snelle levering van een prima product

Zie boven

Prima assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Prima assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Zeer tevreden hele snelle levering wat je bestel en het is van kwaliteit

Snel, prima prijs en goed materiaal

Heb onze tuin kunnen beschermen tegen drommem ganzen. Die netjes buiten omze tuin blijven om te fourageren met hun kroost. Spullen zijn snel geleverd, is goed materiaal en een prima prijs.

De levering liet wat langer op zich wachten dan afgesproken.na een telefoontje prima opgelost.

Ik had een net besteld met palen met dubbele punt. Ik kreeg met enkele punt. Contact opgenomen en t was zo geregeld. Ik kon t gratis retourneren en t verzendbewijs doorgeven, dan konden ze direct de juiste bestelling sturen. Prima service dus.

snelle service, betaalbare producten

Aankoop van schadedraad met dubbele pin voor rondom onze Camper op vakantie. Product is zoals verwacht met zeer flexibele paaltjes. Levering was ook volgens verwachting en netjes op tijd.

Goed maar spijtig dat er maar 1 pakket van de 2 aangekomen is.

Ligt misschien niet aan Agrishop maar aan Post.nl maar 1 pakket van de 2 ontvangen.

Alles altijd netjes geleverd en goede kwaliteit

Heb een deuropener gekocht ChickenFriend van Voss.farming. Het toestel is perfekt van kwaliteit en gebruiksgemak.Er zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij en heb nuttig advies gekregen. Ik had voorheen een chicken guard premium maar de motor begaf het na 4 jaar gebruik.Ik denk dat dit een betere keuze is.

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.