Levering was niet conform de afspraak zoals op de website staat vermeld.
Beste, Als gevolg van de drukte van het hoogseizoen en een grote hoeveelheid bestellingen, zijn er helaas enkele vertragingen ontstaan in de verwerking en levering. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk transport.
Snelle levering, goede kwaliteit
Prima en snel bezorgd
Veel keuze in producten op de website. Vlotte levering en goed product.
Hier heb ik ons egel huis besteld, mooie grote koepel van stevig materiaal. Wij hebben meerdere egels in de tuin en deze koepels worden bewoond door de egels. We hadden er twee en hebben een derde erbij besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Alle houten egelhuisjes die we ooit gekocht hebben vergaan toch na verloop van tijd en deze blijven goed. Er zit hooi bij om alvast wat nest materiaal erin te leggen. Ze staan onder de beukenhaag en onder de braam, beschut tegen zon en regen.
Ruime keuze. Order werd snel gekeverdy
Leveling pas na 1,5 weken ipv volgende dag.
Beste, Uw bestelling is als gevolg van de drukte van het hoogseizoen en een grote hoeveelheid bestellingen helaas vertraagd in de verwerking, waardoor het pakket inderdaad later dan normaal bij u is afgeleverd. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Fijne webshop, veel keus en goede service ook als er problemen zijn.
Mijn bestelling werd vlot verzonden en ik had landexpert transportkarren, echt topkwaliteit. Ik had al een ander maar die is lang niet zo goed gebouwd. Blij mee dus!
Omdat ik mijn pakketje naar Terschelling stuurden zat ik te wachten op twee emmers. Volgens dhl was het geleverd. Ik ging de review lezen en dacht o nee. Ik nam daarna contact op met agri shop en heb de emmers naar ons huis laten sturen. Dit ging snel en goed.
Zeer goed product leveringstermijn was wel iets langer dan verwacht
Goede producten voor afrastering. Compleet, goede kwaliteit en voor een goede prijs. Alleen de levering is niet super snel.
Bestellen gaat heel eenvoudig, maar levering duurt lang! Je hoort geen tussentijdse update. Duurt meer dan een week voordat we ontvangen hebben. Kan niet inschatten of dit alleen aan de webwinkel ligt of ook deels aan de vervoerder, duurt iig langer dan bij concurerende webwinkels
Beste, Als gevolg van de drukte van het hoogseizoen en een grote hoeveelheid bestellingen, kunnen er helaas vertragingen zijn in de verwerking en levering. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Paard heeft zich direct zwaar geblesseerd aan de hooiruif. Daarnaast 2 weken levertijd.
Beste, Onze excuses voor het ongemak. Dat is erg vervelend om te horen, de ruif zou uiteraard geen verwondingen mogen veroorzaken. Indien u wilt kunt u hierover nog contact opnemen met onze klantenservice. Door het hoogseizoen is uw bestelling later verzonden, en helaas is het pakket door DPD retour gestuurd naar ons omdat zij het niet konden uitleveren. We hebben daarom een nieuwe levering aangemaakt. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Prima producten en snelle levering.
De levertijd op de website bij de producten is onzin. Het duurt bijna 2 weken voor het product geleverd is.
Beste, Het overgrote deel van de bestellingen wordt wel binnen de aangegeven levertijd geleverd. Door de enorme hoeveelheid bestellingen, doordat wij middenin het hoogseizoen zitten, is er bij sommige orders echter helaas wat vertraging ontstaan, waaronder die van u. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Er zou twee tot drie dagen levertijd zijn Maar het heeft meer dan een week geduurd En na een mailtje van waar blijft het pakket Kwam het de volgende dag Als ik jullie was zou ik een andere pakket dienst nemen
Beste, Uw bestelling is de volgende dag door ons verzonden, helaas heeft het pakket enige vertraging opgelopen bij DPD en is het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Makkelijk te verwerken
Bij de levering had de chauffeur niet de mogelijkheid om verder te rijden met transpallet. Pallet is op de rand van de baan afgezet.
Beste, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering, excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
De communicatie over de bezorging was ronduit slecht! Het bedrijf verschool zich achter drukte, terwijl de hele website vol staat met 1-2 dagen levertijd. En geen 2 weken wat het uiteindelijk werd. Volgens de site waren mijn producten gewoon op voorraad. Adverteren met : kies voor agrishop vanwege de snelle levertijden is consumenten misleiding. De klantenservice kon niets vertellen over de bezorging, behalve het is druk! Maar beste Agrishop het is waarschijnlijk iedere zomer druk… dan zijn er 2 keuzes of zorgen dat de beloofde levertijd gehaald kan worden of je website daarop aanpassen! En mensen eerlijk informeren! En een excuus maken, is echt een klein gebaar. Voor jullie waarschijnlijk net een stap te ver.
Beste, Onze excuses voor deze vertraging. Het overgrote deel van de bestellingen wordt, ook in het hoogseizoen, wel binnen de aangegeven levertijd geleverd. Toch kunnen wij door de enorme drukte helaas niet voorkomen dat sommige orders vertraging oplopen. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Het geleverde materiaal is perfect. Doch ik heb 3 bestellingen gedaan bestaande uit producten die, volgens de site, binnen 1 á 2 dagen geleverd zouden worden en telkens duurde het meer dan een week. Ik heb hun hier over gebeld, maar kreeg telkens te horen dat het een drukke periode was. 1 maal ok, doch 3 maal gespreid over een maand lijkt meer een systeem.
Beste, De levertijd is afhankelijk van het weekend, feestdagen en van het hoogseizoen. Op het moment van uw bestellingen was het erg druk in ons magazijn. Daarom heeft het tot enige vertraging geleid, waarvoor onze excuses. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
Service ongelofelijk snel en vriendelijk.
Duidelijke webwinkel, snelle levering
Heb 4 schapenhekken besteld. De 1e kwam naar 9 dagen pas. De andere 3 kwamen pas naar 13 dagen. Op jullie site adverteren jullie met snelle levering 1-2 werkdagen. Nieuw distributiecentrum etc…. Mailen naar jullie lost ook niets op, daarna nog 2x gemaild en helemaal geen reactie ontvangen. Ronduit slechte communicatie dus. Veel aan te verbeteren!
Beste, We hebben contact met u gehad over de vertragingen en uw mails beantwoord. Helaas is het door het hoogseizoen erg druk geweest in ons magazijn, waardoor de verzending langer heeft geduurd, waarvoor onze excuses. Met vriendelijke groet, Agrishop.nl
5 Ohrstedt-Bhf Nord
Wester-ohrstedt 25885