Filtre

Voldoet aan verwachtingen

Positief

Heel goede service en opvolging

Bezorging kan beter

De bezorger schuifde hem me gang in en was zo weer weg. Kwam er achter dat de rem aan 1 kant kapot is en dit was niet gemeld bij bezorging. Zou ik ze aanbevelen ja en nee. Ja ze zijn verder keurig, maar ze zouden de producten die je laat bezorgen ook even binnen zetten bij je l, want je vraag niet voor niets hulpmiddelen aan en of thuis bezorgen.

Prima hulpmiddelen

Xx

Snelle en goede service

Makkelijk online te bestellen Snel geleverd Tevreden over het product Goede service

gehele miscommunicatie. Geen telefoontje, Geen aflevering van rollator.

zie boven.

Geweldig en zeer klantvriendelijk

Snel en altijd bereid om de beste oplossing met je te vinden.

Heerlijk matras

Minder last van pijn in schouders en nek

Positief

Snel besteld en bezorgd. Fijn! En behulpzame mensen die de spullen bezorgen.

Bijna perfect

Snel, gemakkelijk en goed. Waarom geen volle 5 sterren? Het aanvragen van een machtiging van de huisarts. Dat kan wat mij betreft eraf. Het voegt niks toe

Uitstekende klantvriendelijke hulp

Klantenservice nam direct contact met mij op na een WhatsApp app bericht. Mijn vraag gelijk beantwoord en geregeld. Heelfijne service en heel vriendelijke dame

Goede hulp

Aanvragen geen enkele problemen

Goede service en snelle levering

Op zondag hebben we het bed besteld en de de erna keurig geleverd en in elkaar gezet. Twee dagen later weer netjes alles opgehaald. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Redelijk oke

Sommige producten prima, sommige medewerkers service centrum en chauffeurs zijn prima (meedenkend en vriendelijk) andere producten en medewerkers zijn echt niet goed. Niet meedenkend, stug, bozig. Niet alle spullen zijn helemaal goed

Ultrasnelle bezorging, goede informatie over bezorgmoment

Ik heb nu 2x iets bij Vegro besteld. De eerste keer ging niet helemaal vlekkeloos, maar nadat ik erachteraan gebeld had, werd het product alsnog de volgende dag bezorgd. Voor het tweede product ontving ik een sms met (ongeveer) de bezorgtijd. Die klopte, erg fijn.

Heeeeeel tevreden

Heeeeeeel tevreden

geweldig

Snel en behulpzaam

goede spullen goede service

juiste materialen snelle service

Snelle service, uitstekend te bereiken, laagdrempelig

Zie boven

Hele snelle levering van de producten. Er wordt ook goed meegedacht.

Alles wordt snel en goed geregeld

Alles wordt snel en goed geregeld

Ik mocht naar huis vanuit het ziekenhuis, bestelde online de artikelen die ik nodig had. Volgende dag in huis. Kwaliteit van de artikelen is erg goed

De rolstoel heb ik op tijd en goed ontvangen.

Prima, alles snel te leveren

Een 8 en geen 10 omdat de bezorger er eerder dan in het aangegeven tijdvak was. De artikelen zijn voor mijn vader en die was nog in het revalidatiecentrum. Ik was onderweg naar het bezorgadres toen de chauffeur mij belde dat ze al voor de deur stonden, 3 kwartier vroeger dan het begin van het tijdvak. Uiteindelijk is de chauffeur later terug gekomen om alsnog te leveren. Dat dan weer top!

Via internet een douchestoel (leen) besteld. Volgende dag geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE