Filtre

Goede spullen

Vriendelijk en goed te woord gestaan aan de telefoon. Bezorging prima geregeld, vriendelijke meneer. Leen artikelen prima materiaal.

Supersnel

De ene dag bestelt, de volgende dag geleverd .Super

Zeer snel geregeld

Snel en degelijk.

Benodigde spullen worden snel geleverd en zijn van degelijke kwaliteit.

Dat het thuis word gebracht en ook weer opgehaald is heel gijn

Doen waar ik ze voor geleend en gehuurd heb

Handig om even in huis te hebben

De bestelling kwam direct, de volgende dag. Het ziet er allemaal uit als nieuw. Ik ben er heel blij mee.

Snel. En fijn mee gedacht

Meedenkend personeel. Snelle levering.

Snelle levering, prima spullen

Erg tevreden over de snelle levering. Over de kinderrolstoel en looprekje zijn we tevreden. Met doorgeven van de lengte van ons kind kregen we een rolstoel die past bij zijn lengte. Prima spullen.

Mooi

Fijn op tijd bezorgd

Service is uitstekend.

Prima geregeld

Via mijn telefoon de artikelen vlot en zonder gedoe kunnen uitzoeken en bestellen en de volgende dag kwamen ze alles thuis afleveren. Beter kan het niet

Snelle levering van prima materiaal

Mijn ervaring is je kan een heleboel bestellen en het wordt thuisgebracht, en mocht je iets vergeten zijn bestel je dat erbij en de andere dag wordt het geleverd.

Goede uitleg en snelle levering.

Goede service, uitleg en snelle levering.

Dame niet erg vriendelijk

Vond de manier van helpen en de behandeling erg kortaf, zakelijk en niet echt vriendelijk. Misschien een moment opname maar was anders gewend.

Snel en makkelijk geregeld via de website. Heerlijk op afspraak thuisbezorgd,kortom SUPER!

Hulp in nood

Snel, vriendelijk, behulpzaam en met een ruim assortiment

Het was snel gebracht..ik had er helaas toch niks aan .en de volgende dag zijn ze het weer komen ophalen

Goede service en keurige levering

De producten werden keurig op tijd aan huis geleverd en er werd uitleg bij gegeven voor gebruik. Prima!

Perfecte service

Wat fijn dat deze service bestaat. Ben er heel blij mee

super service !

als gids in Rotterdam hadden wij een probleem met een electrische rolstoel van een toerist afkomstig van een cruise schip bij het cruise terminal. Na helaas heel veel tegenwerking van het cruise terminal zelf, heb ik Vegro gebeld op de Groenendaal in Rotterdam. Zonder enig probleem werd er direct nagedacht, aangekomen in de winkel hadden we binnen 5 min een leenrolstoel voor 1 dag. Echt super service, toerist blij, wij blij omdat we direct verder konden. Dit is exact de manier hoe wel elkaar kunnen helpen. De 2 vrouwelijke medewerkers in de winkel waren / zijn extreem aardig, zij weten exact wat te doen en heel veel winkelpersoneel kunnen bij hen in de leer gaan op het gebied van vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Geen toiletstoel voorradig

Na mijn operatie had ik tijdelijk een toiletstoel nodig. Helaas was er geen toiletstoel voor mij tijdens mijn herstelperiode. Daar ben ik zeker teleurgesteld over.

Prima zaak

Vandaag een rollator gekocht voor mijn 75 jarige neef. We werden vriendelijk en deskundig geholpen. De verkoopster had alle geduld. Prima zaak.

Komen afspraken niet na. Slecht communicerende organisatie.

Een maand vooraf een bestelling geplaatst voor een aantal hulpmiddelen, gehuurd en gekocht. Tussentijds zelf 2x contact opgenomen om af te stemmen of alles zo goed geregeld was. Onaardig en onprofessioneel te woord gestaan. Één dag voor levering een belletje dat ze het belangrijkste hulpmiddel niet hebben. Ook geïrriteerde medewerker aan de telefoon. Op dag van aflevering ook het een maand eerder bestelde én betaalde andere hulpmiddel niet bij de levering. Was niet op voorraad. Toen wel contact met zeer aardige medewerker. Maar ik ga hier nooit meer iets afnemen.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE