Filtre

Alles goed gegaan. Snel geleverd

Materiaal en service prima, wel foutjes in bestellingen

Het bestellen van spullen, telefonisch of via de site, loopt prima en vaak wordt het al de volgende dag afgeleverd. Het materiaal voldoet goed. Helaas gaat het wel eens fout in de administratieve nauwkeurigheid: 1 kruk geleverd i.p.v. de gevraagde 2, een rolstoel waarop de beensteun niet bleek te passen, een tafeltje geleverd waarom niet is gevraagd. Als jullie dat verbeteren, geef ik 5 sterren!

niet geweldig

bestelling geannuleerd er is een creditnota gemaakt mijn bankgegevens door gestuurd ze wisten niet naar welke rekening het gestuurd moest worden nu 2 weken verder nog niets ontvangen

Snelle levering, goede kwaliteit

Artikel de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit.

Zeer snelle levering en aardige bezorger

Zeer snelle levering en aardige bezorger

Super snel geregeld

Duidelijke bestel info een super snel geleverd!

super service, prima materiaal

Verschillende thuiszorghulpmiddelen aangeschaft en ter leen ontvangen. Zeer goede kwaliteit. Uitstekend geholpen door het personeel.

slecht al kapot product geleverd

kussen ophang systeem al kapot voor ik het kon gebruiken. Dat vindt ik heel slecht.

Snelle bezorging.Behulpzame vriendelijke bezorger.

Super goed

Groot assortiment wat je kunt lenen

Wordt snel geleverd en grote keuze! Ook mooi dat je het 6 maanden kunt lenen!

Netjes en correct Is zoals het beschreven staat.

Ik gebruik al een tijdje dit product en ben super tevreden

prima, korte duidelijke uitleg.

Fijne service. Goed product

Ik heb een hele goede ervaring gehad

Snelle levering en bij een klachtmelding zeer snel naar tevreden heid opgelost.

Leenspullen.zeer snel gebracht en gehaald

Alles prima geregeld

Precies zoals verwacht

Uitstekend apparaat, voldoet aan alle eisen!

De ene dag besteld de andere dag in huis!! Zeer tevreden, dat is nog eens een afspraak nakomen.

De toilet verhogen past prima en juiste hoogte

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering van wat we nodig hadden. Exact wat op de website was weergegeven en goede kwaliteit.

heel goed

Er is een ruime keuze in artikelen, die je kunt kopen, huren of lenen. Ook kreeg ik goede informatie over de artikelen en wat daarbij hoorde.

Prima service en kwaliteit

Prima service, het artikel voldeed en werd met veel respect in elkaar gezet en afgesteld

WE hebben een week gehad matras kussen douchestoel en trppelstoel maakt het aangenaam en gemakkelijke De hartelijke groet fam Lettinga

Topservice

Snelle levering aan huis, makkelijk geregeld.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE