Filtre

Klantvriendelijk en snel

De website is duidelijk, en bestellingen worden zeer snel door vriendelijke bezorger afgeleverd.

Reeds de volgende dag bezorgd ( rolstoel), goede service. We zijn heel blij met deze regeling. Bedankt

Vriendelijk te woord gestaan

Was allemaal prima, vriendelijke mensen De spullen werden snel gebracht.

Snel

Ik had zeer snel een rolstoel nodig voor mijn moeder en dat is gelukt. Kwamen hem netjes brengen.

Goede servies

De artikelen kunnen snel geleverd en opgehaald worden. Altijd vriendelijke mensen en geven duidelijke instructies of informatie. Er wordt met tijdzones gewerkt. En ze sms-en wanneer ze in deze tijdzone komen. Maar ook als het later wordt dan verwacht. Erg tevreden dus.

Ik had snel een rolstoel nodig en die werd meteen de volgende dag geleverd. Echt super!

Goed meegedacht!

Ik vergat beensteunen bij mijn rolstoel en zij dachten mee door hem zsm om te voor een rolstoel met beensteunen

Bezorging prima

Ik heb wel lang moeten wachten op de elektrische trippelstoel.

Top geregeld

Netjes gebracht dus top geregeld

Vlotte bezorging.

Na een sleutelkluis voor mijn moeder besteld te hebben, was deze na twee dagen in huis.

Supersnel en goed geregeld

Zes weken aan huis gekluisterd geweest. Rolstoel als tijdelijke oplossing was binnen een dag geregeld. Wist niet dat die service bestaat.

Makkelijk en super snel geleverd

Makkelijk en super snel geleverd

Zeer snelle en vriendelijke bezorging

De spullen worden meestal de volgende dag geleverd, waarbij je ook nog kunt kiezen tussen meerdere tijdblokken. De spullen zijn degelijk en functioneren adequaat.

Fijn dat ik gebruik kan maken van artikelen en daardoor iets mobieler ben

Fijn dat ik gebruik kan maken van artikelen en daardoor iets mobieler ben

Ze ontzorgen je meteen

Na al eerdere goede ervaringen met Vegro Leiderdorp (meedenken in goed bereikbare winkel, vriendelijk, goed assortiment) opeens ‘s middags rolstoel nodig na ongeplande operatie. Website ingevuld en de volgende dag stonden ze voor de deur! Ook nog contact gehad met zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Geen omslachtig gedoe, borg of wat dan ook: snel en top geregeld! Complimenten!

Alles prima in orde.

Goede en snelle service. Ruime keus aan artikelen.

Binnen een dag had in mijn rolstoel.

Super snel bezorgd

Zeer snel bezorgd en mij geholpen om het binnen te zetten

Superrrr

Alles echt goed geregeld Kan ik iedereen aanraden

Zo fijn dat ik met mijn geopereerde enkel niet op pad hoef om een rolstoel te halen. Het weer ophalen ging ook prima.

Artikelen niet schoon geleverd

De artikelen zelf zijn prima, maar ik zodra iets in plastic is verpakt ga ik er vanuit dat het schoon is. Dit is zeker niet het geval. De douchestoel had nog een flinke poetsbeurt nodig en de rugsteun voor in bed was ook niet schoon

Alles snel en super geregeld

Vlotte levering

Jammer dat het decubitus kussen stinkt naar Rook. Andere producten prima. .

deze keer ging het goed

Na een vervelende ervaring is de laatste uitleen goed verlopen. Het hulpmiddel is netjes bezorgd en netjes opgehaald op het afgesproken dagdeel.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE