Filtre

Netjes volgens afspraak afgeleverd

keurige behandeling en aflevering en aanvullende info

Heel erg goed

Na enkele weken mijn knie beschermer gebruik te hebben(vanwege artrose aan mn knie) kan en durf ik meer risico te nemen tijdens het badmintonnen.

Topservice

Ik had een bedsteun besteld en de nan die m kwam brengen heeft m ook geïnstalleerd. Top!!

Fijn wanneer je tijdelijk hulpmiddelen nodig hebt.

Goede service. Keurig op tijd geleverd.

Zeer slecht

De levertijd is niet behaald. Na 15 werkdagen het bestelde nog niet binnen.

Gewoon goed

Op de website was het simpel om te vinden wat ik nodig had. Deze kon ook meteen zien of ik recht had om het hulpmiddel te huren, via mijn zorgverzekeraar. Het werd gebracht en (vriendelijk) uitgelegd.

helemaal fijn!…

de service… de stokken… kon niet beter!…

Ik deed een bestelling en deze werd direct in mijn mail bevestigd. Hierna geleverd op de afgesproken tijd

Overzichtelijke website en snelle levering

Livesaver

Mijn partners gezondheid wordt steeds minder. Zodra hij niet meer uit een stoel kan komen heb je grote problemen. We hebben nu een hooglaagbed gekocht bij Vegro en een opstaanhulp. Dat werkt goed.

Blij verrast dat mijn hulpmiddel zo snel geleverd werd. Top.

Prima service!

Door een foutje van de post bleek de door mij bestelde en noodzakelijke wandelstok, toen ik contact opnam met de klantenservice, geretourneerd te zijn. Er volgde meteen actie en een dag erna had ik hem al thuis! Kortom, geweldige service!

Hulpvaardig, snelle levering

Perfect!

Makkelijk kiezen, levering kun je kiezen, chauffeur belt als niet open gedaan wordt, super service!

Goede hulpmiddelen, snel geleverd en vriendelijke, hulpvaardige mensen.

Goede spullen

Goede spullen, ook online. Met aanbevelingen. Veel waard. Heel blij mee. Bedankt.

Goede hometrainer, heel blij mee

De volgende dag al geleverd en goed materiaal. Hij fietst lekker

Positief.

Goed product, snelle levering.

is goed

mijn ervaring is dat alles netjes is verpakt en heel goed is afgeleverd

Alles optijd en degelijke spullen.

4 jaar geleden was mijn ervaring heel anders met Vegro. Vaak een rolstoel moeten omruilen omdat hij niet werkte naar behoren. Mopperend personeel enz . Nu besteld via de website en we hielden ons hart vast. Het hele pakket was compleet, hele aardige chauffeur die ook even de tijd voor je nam en uitleg gaf hoe alles werkt. Goed en stevig materiaal en wat erg belangrijk was, alles was schoon. Boven verwachting. Complimenten.

Wederom prima service!

Heel fijn geholpen in de winkel bij het huren van een rolstoel en advies over een rollator

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE