Snel geregeld

Keek op de site en binnen enkele minuten had ik een rolstoel besteld. De volgende dag werd deze al geleverd.

Prima levering

Levering is correct en op afgesproken tijd geleverd. Het product voldoet aan onze verwachtingen

Vriendelijke en behulpzame en bezorger.

Prima alleen de Tripple Stoel…

Gewone maat hoogte is het aanrecht. Ik kan niet in de pan kijken als de electrische trippelstoel op het hoogst staat. Dus heb ik er niks aan. Daarnaast heeft het geen voetensteun! Als de stoel hoog staat moeten je voeten ergens op kunnen steunen. In 1996 had ik ook een electrische trippelstoel, die redde de hoogte wel, en had ook een naar voren uitklapbare voetensteun. Dus het bestaat dus wel…. De service van halen en brengen is heel erg goed??

Duidelijke communicatie en snelle levering van goede spullen

IK BEVEEL NOOIT IETS AAN

Groot bestelgemak, vlotte levering en keurig netjes.!

Meer dan tevreden!

Positief

Makkelijk bestellen en snelle levering. Qua levering weinig keuze in moment levering…

Wat je besteld is op tijd in huis en schoon.

De spullen werden op tijd gebracht en weer opgehaald . Ze waren superschoon. Makkelijker kan niet.

Snel besteld Snel bezorgd!

Snel besteld en snel bezorgd!!

Correcte levering

De ene dag besteld en de volgende dag in huis

Bestelling was vrij snel in huis goede communicatie en vriendelijke medewerkers.

Vriendelijk medewerkers die kwamen bezorgen

Vriendelijk medewerkers die kwamen bezorgen. Rugsteun en papegaai erg prettig en netjes verzorgd

De rolstoel werd snel gebracht. Alleen: ik was naar de deur gekropen, deur opengemaakt, de chauffeur schoof de stoel de gang in en vroeg: "goed zo?" Ik zei een beetje verbouwereerd: "ja hoor". De chauffeur was pijlsnel weer weg, terecht, maar daar zat ik dan op de grond met de rolstoel. Gelukkig was het geen probleem om de stoel de kamer in te slepen. Hij is prima.

uitstekende service

Zoals altijd weer alles op tijd geleverd.

Goede, snelle service

Fijne ervaring, groot assortiment aan goede spullen en een snelle leverings service

zoals verwacht, netjes

produkt is goed communicatie goed produkt was niet op voorraad

Vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag het probleem opgelost! Bedankt personeel op kantoor en de jongens die rijden. Topers!

Prima service Snel geleverd

Ik was blij dat de stoel was geleverd later zag dat er een poot een onderdeel miste(rubberren antis)

De stoel was geleverd met een missende onderdeel de rubberren antislip omhulsel van de poot.

Goede en duidelijke informatie en uitstekende service.

Het online bestellen verliep heel vlot en het artikel werd de volgende dag al thuis afgeleverd. Het is ook fijn dat je zelf kunt aangeven welke bezorgtijden het beste bij je uitkomen.

Het bestellen gaat erg makkelijk, bezorging is echt helemaal top. Bezorger brengt de rolstoel waar jij hem maar wil tilt hem zelfs op zodat de wielen niet nat worden e dus niets binnen nat wordt.

Artikel voldoet voor geen meter

Ik heb speciaal een douchestoel uitgezocht voor zware mensen. Het zou best zo kunnen zijn dat de douchestoel inderdaad geschikt us tot 160 kg, maar er is helemaal niet nagedacht dat mensen vanuit kg een andere afmeting hebben dan mensen van 80 kg. Gevolg: deze douchestoel is niet te gebruiken omdat deze veel te smal is! Hebben jullie suggesties voor een oplossing??

Snelle reactie op het uitstellen van de leen levertijd

Ik heb een uitstel van mijn operatie gekregen, dit aan Vegro doorgegeven en heel snel reactie gehad, top!!!!

Totaal onbetrouwbaar.

Ik heb een rollator besteld en betaald via de website. Kreeg bericht dat het in 10 tot 14 dagen zou worden afgeleverd. Die tijd is verstreken. Bellen leert mij dat het nog minimaal 14 dagen duurt en waarschijnlijk meer. Terwijl ik dat ding met spoed nodig heb.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE