Is top

Bellen en de zelfde dag of volgende dag zijn de spullen er die je wilt/moet lenen. Zeer vriendelijk behulpzaam personeel

Snel, eenvoudig en goed geregeld

Snel eenvoudig en goed geregeld. Vriendelijke bezorger.

Vriendelijke bezorgers

Nvt

Hele snelle levering van alle hulpmiddelen.

Avia de site alles kunnen vinden, heel makkelijk te bestellen en snel geleverd, top hoor.

Juiste artikelen op de beloofde datum geleverd

De bestelde artikelen zijn op de beloofde datum geleverd. Ondanks dat we niet thuis waren hebben ze alles netjes voor de deur gezet.

Geweldige service!

De dag na mijn bestelling werd de rolstoel al aan huis bezorgd en ook nadat ik de rolstoel niet meer nodig had werd het direct opgehaald. Echt snelle en goede service kan niet anders zeggen

In de middag besteld.volgende ochtend al geleverd. Superblij omdat ik al heel gauw met vakantie ging en dit hulpmiddel nodig had.

De bestelde goederen wetden snel gebracht. En er wetd goed meegedacht.

Vandaag bellen voor een bed en morgen al geleverd top.

Erg goed

Vragen worden duidelijk beantwoord Geleende spullen zien er goed uit

Zeer tevreden en makkelijk

Bed besteld die te kort bleek te zijn. Dat werd super snel en zonder problemen opgelost. Erg fijn en sowieso snelle levering en service

Ik ben nu mobieler

Snel en gemakkelijk geregeld

Na bestelling op de site werd de rolstoel thuis gebracht en rustig uitgelegd hoe alles werkt . Mijn vrouw heeft dankzij de rolstoel een fijne vakantie gehad!

Ben tevreden over hoe ik in Brunssum ben geholpen

Voor looprek geweest

Goed dat dit er is voor mensen weinig geld

Geweldig en behulpzaam.

Winkel personeel, monteurs en de dames achter de telefoon. Allemaal toppers.

Meedenkend

Kundig personeel die luistert en tijd voor je neemt.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Bedankt.

Gewoon goed

Ziekenhuis bed ligt prima goed matras en alles werkt zoals het hoort

Hele goede service

Rollator thuis gebracht en door een zeer ervaren monteur in elkaar gezet. Dat de rollator als hij niet bevalt, binnen 14 dagen, opgehaald kan worden.

Snel en goed geregeld

Rolstoel makkelijk besteld. Snel geleverd. En handig in gebruik. Fijn om eerst te kunnen lenen via de zorgverzekering om uit te testen.

Snelle levering, goede uitleg. Klantgericht. Top

Erg blij ermee

Enige minpunt vind ik dat ik zere/ pijnlijke handpalmen krijg door het lopen met het looprek. De handvaten van het rek zijn te hard. Ik denk dat een softgrip met gel erin vriendelijker voor de handpalmen zijn.

Geweldig geholpen

Goede ervaring