Snelle levering goed advies

Ik had via internet een aantal hulpmiddelen besteld. Daarna nog in de winkel geweest en goed advies gekregen over welke middelen mogelijk ook fijn zouden zijn

Thuis afgeleverd en meteen te gebruiken, top

In een woord soepele dienstverlening.

Door jullie goede service, het bezorgen van een rolstoel, kon mijn moeder bij ons logeren.

Wat fijn geregeld dat de rolstoel werd gebracht en opgehaald zodat mijn moeder bij ons kon zijn. Je bent dan met zijn allen wat meer mobiel om wat te doen in de buitenlucht.

Vriendelijke bezorger en snelle levering

Prima voor elkaar

Alles goed over

Heel goed geholpen.Vriendelijke mensen.

Prima materiaal

Mijn incontinentiemateriaal bevalt me uitstekend

De medewerkers zijn snel,competent,vriendelijk! Het bestelde is er zeer vlot!

Snelle service, vriendelijk. Ik had een verkeerde rolstoel en die is gelijk omgewisseld. Dit was mijn eigen fout want ik had niet gezien dat hij niet de benen omhoog kon. De volgende dag werd hij omgewisseld. Bedankt!

Perfecte service

De lichtgewicht opvouwbare rolstoel was nodig voor een busreis. Vegro regelde alles met de zorgverzekeraar en bezorgde de rolstoel op de afgesproken datum keurig aan huis. Ze wilden het ook thuis ophalen maar ik vond het makkelijker om het zelf even weg te brengen naar hetVegro-filiaal in Lisse. Er werd keurig uitgelegd dat de rolstoel voor een halfjaar geleend had mogen worden en dat bij voortijdig terugbrengen de volgende keer een rolstoel gehuurd (in plaats van geleend) moest worden. Fijn dat dat duidelijk werd gemaakt.

Deskundig,,voorkomend en vriendelijk.

Het kan niet beter.

Op maandag via internet een rolstoel aangevraagd en op dinsdag al netjes thuis afgeleverd.

Pakket niet ontvangen

twee weken geleden, pakketje besteld en betaald. Nog niet ontvangen misschien niet jullie schuld maar van de PostNL maar toch heel vervelend.

Slechte communicatie

Baby Weegschaal en douche kruk besteld. In de mail stond alles bevestigd. Maar bij het afleveren geen baby weegschaal. Ik gebeld is er blijkbaar een wachtlijst. Dat stond niet op de site en nergens in de mail werd het vermeld. Maar wel al de borg betaald.. ik vind dit een zeer slechte zaak. Had die weeg schaal Maar hoogstens 1 week nodig. Dus een wachtlijst van paar weken is natuurlijk belachelijk. Hadden we wel mogen vermelden bij het bestellen.

Snel en accuraat

Snelle levering en meedenken

Ik heb het bed vanuit het ziekenhuis geregeld dus was zelf niet thuis toen ze het bed kwamen brengen. Het is netjes neergezet en ze hadden tegen mijn man gezegd dat als er iets niet goed was dat we gewoon konden bellen.

Snelle reactie

Ik heb een rolstoel geleend hij is er nog niet maar heb snel een reactie ontvangen en ben nu aan het wachten

Vriendelijk en behulpzaam

Heel tevreden.

Functioneerd goed

In het begin is het even wennen met het bevestigen van de verhoging v.h. toilet en het goed plaatsen van de po in de postoel

Eenvoudig bestellen en snelle en adequate levering

De website van Vegro is heel toegankelijk, waardoor verpleegartikelen eenvoudig te bestellen zijn. Je kunt zelf een afleverdatum kiezen en een tijdvak. Heel fijn. Bezorger is ook erg gehulpzaam.

Het hele proces ging soepel, snel, en klantvriendelijk

Heel makkelijk om dingen te bestellen, en de volgende dag werd het al bezorgd! Super service

Levering 1 dag na bestelling thuis. Perfect

Heel tevreden, snelle service

Ervaring met vegro is niks op aan te merken.

Correct en snel afhandelen!

Een telefoontje of berichtje was genoeg om afspraken te maken en bij misverstanden over en weer wordt naar een snelle oplossing gezocht!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE