Alles prima geregeld keurig verpakt en thuisbezorgd.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Mijn ervaring is . Ik hoef maar te bellen of een mail te sturen. Dan word ik terug gebeld of het word geregeld.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.
De fotoinformatie is zeer verwarrend, er staat op de site een foto van een goudkleurig armband terwijl in de beschrijving staat wat anders. Ook kun je niet klikken naar een goudkleurige en niemand heeft deze armband in de winkel.?
Beste, Dat de afbeelding niet klopt is zeker verwarrend. Excuses hiervoor. Ook wil ik u bedanken voor deze melding. We gaan een juiste afbeelding opvragen bij de leverancier, en hopelijk kunnen we de afbeelding zo spoedig mogelijk vervangen. Het klopt dat niet alle producten die we online verkopen, ook verkopen in onze zorgwinkels. Deze armband is daar een voorbeeld van.
Van de artikelen die ik heb geleend was de douchekruk niet schoon. Het leek alsof er nog bloed op de bovenkant en aan de zijkant van de kruk zat en toen wij poten van de kruk wilde uittrekken bleken deze ook niet goed schoongemaakt. Erg jammer en niet fijn om te constateren.
Beste, Allereerst onze oprechte excuses voor deze gebeurtenis, dat mag natuurlijk niet gebeuren! Wij hebben uw reactie doorgezet en begrijpen dat er inmiddels contact met u is geweest. We zullen er alles aan doen dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze excuses.
Op tijd en snel
Bedankt voor de mooie review.
Jammer dat de door mij bestelde en betaalde krukken niet op tijd geleverd konden worden. De communicatie daarover verliep prima en het werd snel afgehandeld. De overige artikelen werden snel geleverd.
Beste, Ik begrijp de teleurstelling, vooral gezien de noodzaak van krukken. Excuses voor het ongemak. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie, en de levering van de andere artikelen. Bedankt voor de beoordeling.
Hulpmiddelen zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel en netjes afgeleverd. Perfect dus!
Bedankt voor de review!
Vriendelijk geholpen aan de telefoon nadat ik wat vragen had vanwege de ingewikkelde vragen op de Vegro Website. Zeer behulpzame man kwam alles persoonlijk afleveren
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Goede bejegening en samenspraak. Vooral de chauffeur voor brengen en ophalen een prettig mens
Bedankt voor de mooie review!
Goed advies aan telefoon. Volgende dag alles gratis bezorgd. Hulpmiddelen zijn zoals beschreven en nuttig.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Op een duidelijke website mijn bestelling geplaats voor een leen rolstoel. De volgende dag is deze netjes en schoon thuis bezorgd door een vriendelijke chauffeur.
Hartelijk dank voor deze goede beoordeling!
De materialen zijn goed, passend op de behoefte van zorg de gebruiker. Service erom heen ook goed. Bezorgen en ophalen van de gebruikte materialen is prima verlopen. Hartelijk dan daarvoor.
Bedankt voor goede woorden. Erg fijn om te horen!
Prettig en snel geholpen
Bedankt voor de beoordeling!
mijn artikel is nog steeds niet geleverd als iemand krukken nodig heeft dan heeft die ze ook echt nodig
Beste mevrouw Tersteeg, Onze excuses voor het ongemak. Als het goed is, is er contact met u opgenomen om dit probleem op te lossen. Ik hoor het graag als u nog vragen heeft.
Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.
Dank voor het goede cijfer!
Veel artikelen in leen, verhuur en koop. Snelle levering leenartikelen.
Hartelijk dank voor deze goede review!
Snel geleverd, vriendelijk en goed.
Bedankt voor de goede beoordeling!
De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd. De chauffeur een goede kracht, denkt mee!!! Het is een fijne gevoel dat je zo goed geholpen wordt in een hele vervelende tijd!! We bellen namelijk niet voor zweetvoeten. Nogmaals, super bedankt voor alles !!!
Mooie woorden. Bedankt voor het prachtige cijfer!
goede site, goed te woord gestaan aan de telefoon en vlotte levering van bestelde product (mobiele ouderentelefoon)
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Het bedzeil voldoet aan alle eisen
Dank voor deze beoordeling!
Prima keuze in artikelen. Gemakkelijk te bestellen. Goede service.
Hartelijk dank voor deze review!
telefonisch prima en jarkey ook super
Bedankt voor het prachtige cijfer!
heb goede ervaringen met vegro niets op aan te merken.
Goed om te horen. Bedankt!
dat ik heel goed en correct en op tijd de bestelling ontvang
Super om te horen. Bedankt voor de fijne beoordeling.
**********
Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE