Bedankt voor uw perfecte cijfer!
Prima snel geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Keurig correct
Wauw, een 10! Bedankt voor uw recensie.
ik wil spullen op laten halen maar heb nu al 3 keer in de wacht gestaan van meer dan 20 minuten dit is niet normaal en blijkt van geen enkele service dus dat zijn nul punten als u de telefoon dienst niet op orde kunt brengen
Wat ontzettend vervelend om te horen dat u zo lang in de wacht heeft gestaan. Dat is absoluut niet de bedoeling. Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen om dit voorval persoonlijk te bespreken en op te lossen.
Nog nooit een rolstoel of iets anders nodig gehad. Nu helaas wel door gebroken enkel. Dus bij Vegro rolstoel besteld en correct en snel geleverd. Het aanvragen was trouwens ook heel makkelijk.
Wat vervelend dat u voor het eerst een hulpmiddel nodig had. Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! We wensen u een spoedig herstel.
De linker rem was niet in orde.Gebeld,een dag later een andere. Klasse.
Wat fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw feedback en mooie beoordeling.
de rolstoel is prima en netjes thuis afgeleverd
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank.
Een dag daarna meteen geholpen en geleverd top service!
Super! Bedankt.
Ik ervaar het als voldoende.
Dat is fijn. Hartelijk bedankt.
Na het bestellen van de rolstoel direct een afleverdatum/-tijd gekregen. De stoel was er ook op die tijd en is precies wat we besteld hebben.
Prachtig om te horen! Bedankt voor de positieve beoordeling.
De toiletstoel moest geruild worden, wat perfect geregeld werd.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de beoordeling.
Krukken besteld, zouden binnen 3 dagen binnen zijn. Op dag 3 waren ze echt nodig en nog niet binnen. Bij navraag bleek dat ze voorlopig niet zouden komen. Geen belletje of mail gekregen hierover. Dus op de dag van de operatie moest ik nog naar een vestiging (niet eens de dichtstbijzijnde) om ze op te halen. En een dame aan de telefoon die me maar een lastige klant vond, dat ik vroeg datgene dat ze me bij mijn bestelling hadden beloofd. Bagger service
Beste, Onze excuses dat er bij uw order zoveel mis is gegaan. We hebben dit intern doorgezet en begrijpen dat er inmiddels contact met u is geweest. Mijn collega gaf aan dat dit een fijn gesprek was en dat het hiermee opgelost is. Nogmaals onze excuses!
Hoog laag bed besteld met spoed voor de Zonnebloem vakantie omdat ander bed niet paste met de tillift, om half 10 gebeld gemaild en om 12 uur was het bed er al. Topservice!!!!
Via de website een hoog laag bed besteld, een does stoel en een rolstoel, De volgende dag werd het al geleverd door een zeer vriendelijke man. Het bed een bouwpakket werd snel en vakkundig in elkaar gezet door meneer en hij heeft ons goede uitleg gegeven. Toen de spullen door overlijden snel opgehaald moesten worden hadden we het geluk dat man die bij ons langs kon komen i de buurt was maar anders was het alsnog die zelfde dag gedaan. Ondanks de moeilijke tijd zeer content met de service
Fijn dat onze service goed bevallen is. Veel sterkte de komende tijd en bedankt voor de mooie review.
Snelle levering. Oplossing gerichtheid
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hierdoor kon mijn dochter toch overal heen terwijl ze haar been in het gips had.
Wat fijn om te horen. Hopelijk is uw dochter snel hersteld!
Besteld en super snel geleverd door een hele vriendelijke man.
Bedankt voor de positieve feedback.
Super snelle levering
Wat goed om te horen! Bedankt.
Ik had krukken besteld en die zijn op tijd geleverd..... Dus super tevreden moet nog mer ze lopen hoor vandaag nog hoe lang.
Wat fijn dat de levering naar wens was. Heel veel succes met het kruklopen.
mijn besteling was helaas niet goed. zelf te kleine maat opgegeven. ben naar uw winkel hier in Krimpen ad IJssel gegaan en zij hebben ze omgeruild tegen nul kosten. Goede service. Ik wist niet dat die zaak in ons gezondheidscentrum ook Vegro zat. Nu wel en weet ze te vinden. Perfect.
Wat fijn dat u onze winkel heeft weten te vinden! Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Vlotte reactie over levertijd via de chat, snelle levertijd, duidelijke webshop in combinatie met winkels voor persoonlijk advies.
Wauw Karla, wat een compliment! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Geen klachten ,altijd goed verzorgd.
Wat fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor uw recensie.
Helaas kon ik in het weekend niet via de chatbox en / of mail communiceren…. Er werd niet op gereageerd nadat ik dat probeerde! Dat was een min puntje!
Dag Anne-Mieke, Hartelijk dan voor uw feedback. We geven uw puntje door aan de desbetreffende afdeling.
nvt
Bedankt voor uw perfecte cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE