Goede levering snel + goede uitleg en klantvriendelijk
Beste David, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
We hebben op dit moment veel te maken met vegro en wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en de snelle service
Beste Danielle, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. Dit waarderen wij enorm. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Prima ervaring. Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, dan zal ik zeker hier naar terug gaan.
Beste Ank, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring bij Vegro. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De artikelen zouden tussen 14.30 en 18.30 uur afgeleverd worden. Om 19.00 uur nog geen artikelen. In het brievenbusje aan de buitenmuur bleek een brief te zijn gedeponeerd dat de artikelen bij de buren ( waarmee ik geen kontakt heb) waren afgegeven. Ze waren daar al om 13.00 uur geweest. Was niet prettig.
Beste Pieta, Wat vervelend om te horen dat de artikelen niet op het afgesproken tijdslot zijn bezorgt. Ons excuus voor het ongemak. We nemen u feedback mee in het proces. Bedankt voor het achterlaten van een review.
heb zondag e-mail gestuurd voor lenen stoelkussen(lucht) en maandag werd hij al gebracht. alleen zat er gaatje in toen we het plastic eraf haalde, gelijk aan de klantenservice gemeld en foto door gestuurd ,maar geen reactie op gehad
Beste Cor, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat er een gaatje in de stoelkussen zit. In afwachting van een reactie delen we uw verzoek intern. Excuus voor het ongemak.
Fijne hulpmiddelen
Beste Petra, Bedankt voor het achterlaten van een review.
Na enkelbreuk en operatie had ik diverse hulpmiddelen nodig. Vegro benaderd en zij hebben mij snel en uitstekend geholpen. Vooral het feit dat ik met spoed een bed en rolstoel in de woonkamer kreeg, heeft mij enorm geholpen.
Beste Anja, We willen u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring bij Vegro. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega's en dat alle hulpmiddelen snel geleverd zijn.
Goed.
Beste Leny, Hartelijk bedankt
Snel, kundig en professioneel geholpen.
Beste Madeleine, Fijn om te horen dat u kundig en snel geholpen bent. We hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor het achterlaten van een review.
Goede ervaring
Beste Marie Jose, Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad. We danken u voor het achterlaten van een review. Daar zijn we erg blij mee. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
snel geleverd
Beste Cees, Bedankt voor de aanbeveling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Puntje van kritiek er was geen gebruiksaanwijzing. Ik had een soort rooster over, is niét duidelijk wat je daar mee moet.
Beste Roelie, Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring met het product. Uw mening is enorm belangrijk voor ons! We hebben het verzoek intern doorgestuurd. En gaan ermee aan de slag. Nogmaals bedankt voor het achterlaten van een review. En ons excuus voor het ongemak.
Medewerkster denkt echt met je mee.
Beste Carla, Bedankt voor het schrijven van een review over Vegro. We zijn blij te horen dat onze medewerkers u zo goed hebben kunnen helpen en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ik heb voor mijn moeder een rolstoel geleent, om zo iets vaker naar buiten te gaan.dan alleen de tuin .
Beste Linda, Wat leuk om te horen dat u ons gevonden heeft en voor uw moeder een rolstoel heeft kunnen lenen. We hopen u vaker van dienst te kunnen zijn.
Ik ben erg blij met jullie!
Beste Ria, Hartelijke bedankt. Wij zijn heel erg blij dat u een review heeft achtergelaten. We hopen u de volgende keer weer te mogen helpen.
Had zelf geen goede maat besteld. Product retour gezonden vergezeld met volg systeem. Na dit gemaild te hebben werd keurig het aankoop bedrag terugbetaald Dank daarvoor
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat alles snel in afgehandeld bij het retour sturen van een product. We hopen u de volgende keer weer te kunnen helpen.
Vandaag aanvraag , morgen in huis! Dankjewel.
Beste Henny, Hartelijk bedankt voor de aanbeveling. We hopen u de volgende keer weer zo snel van dienst te kunnen zijn.
Top service! Snelle levering en ook snel weer opgehaald. En aardige klantenservice, heel behulpzaam.
Beste Vera, Heel erg bedankt voor uw prachtige aanbeveling. We vinden het fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Duidelijke website Snelle levering Vriendelijke service
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Vriendelijk tot ziens.
Rolstoel gehuurd, die volgens afspraak door een aardige chauffeur werd gebracht en ook weer werd opgehaald
Goed om te horen! We zijn altijd blij dat onze medewerkers met liefde komen bezorgen. Tot een volgende keer.
Bed via de site besteld. De volgende dag is het bed geleverd en netjes in elkaar gezet. Top service en vriendelijke bezorgers.
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Nog geen ervaring. Werd wel snel geleverd.
Beste Joop, Fijn om te horen dat het product snel geleverd is. We hopen u de volgende keer weer te kunnen helpen.
De deelbare grijper is echt fantastisch. Je kunt er heel precies dingen mee oppakken en er zit zelfs een magneetje op om metalen voorwerpen op te pakken. Verder is het erg makkelijk dat hij deelbaar is want dan kun je hem makkelijk meenemen.
Beste Monique, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wat goed om te horen dat u zo blij bent met de hulpmiddelen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Overzichtelijke site en prettige medewerker die me verder heeft geholpen.
Beste, fijn dat u zo prettig geholpen bent. We hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
naar verwachting
Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling van een 10!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE