Makkelijk, snel ne kwaliteit

Makkelijk te vinden, makkelijk besteld en snel en op tijd geleverd. Daarbij goede uitleg en kwalitatief prima spullen.

Snelle respons, goede service

Een heel prettig bedrijf

Je word er top geholpen en alles word snel geregeld. Ook de artikelen die je laat thuisbezorgen.

Super snelle service

Helemaal top

Conform verwachting

zeer goed

Ben zeer tevreden netjes opgehaald en had ook nog 2 krukken staan en hebben ze ook mee genomen was geen probleem geweldig

niets geleverd

niets geleverd

Fijn

Fijne rollator

Snelle afhandeling en levering

Staat al in die ene zin

Volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd door een nette medewerker.

Goede stevige stoel

Goed en snel geholpen

Zou een 10 zijn geweest als de tippelstoel nieuw was wannt d'r stoel die we kregen heeft wel wat gebruikerssporen maar desalniettemin zeer tevreden met de stoel en hoe we zijn geholpen.

snelle levering en redelijke kwaliteit

Alles is goed gegaan

Snelle levering volgens afspraak. Uitstekende kwaliteit en service. Een zeer aardige bezorger. Dat dit toch allemaal mogelijk is in Nederland is super. Heel erg bedankt.

Hele goede service en zeer klantvriendelijk

Zie boven

Geweldig om te kunnen beschikken over hulpmiddelen van Vegro na een operatie!

Het is heel fijn om verschillende hulpmiddelen te kunnen huren bij een operatie. En wat een geweldige service dat alles in goede afstemming en door aardige en zeer behulpzame medewerkers een dag voor de operatie wordt gebracht. Een geweldige steun! Bedankt.

Makkelijk hulpmiddelen bestellen, goede levering en advies

We hebben nu 2 keer een bed moeten lenen. De snelheid van leveren is prima. We hebben volstrekt geen op- of aanmerkingen.

Super service!

Snelle levering en degelijke kwaliteit.

Tevreden met het aanbod

Fijn dat je binnen een dag kan huren. Maar jammer dat het online met de tijd van levering fout ging. Ik had er nog wel bijgeschreven hoe dringend ik de rolstoel nodig had, maar ze kwamen pas aan het einde van de dag. Verder wel erg tevreden

Duidelijke en snelle service

De benodigdheden waren snel en simpel besteld via de duidelijke website. De levering ging snel en op een door mij aangegeven moment.

Vegro denkt met je mee!

Na een complexe operatie kon ik de trap niet op, en was ik gedoemd tot wekenlang slapen op de oncomfortabele bank op de begane grond. We leenden een matras voor op de bank bij Vegro, waarvoor je een verklaring van de chirurg nodig hebt. Eer je echter die verklaring krijgt, verstrijken dagen. Vegro leverde het matras alvast, en de verklaring mochten we later aanleveren. Dankzij Vegro heb ik heerlijk geslapen gelijk na thuiskomst uit het ziekenhuis, hetgeen mijn herstel ten goede kwam.

Alles volgens afspraak en op tijd

Doet wat het beloofd

Prettig