geweldig

goede service met goede uitleg bij het bezorgen

Snelle service, zeer makkelijk te bestellen en aardige werknemer

Positief

prima geholpen en mijn bestelling netjes af gehandeld

Prima af handeling en netjes op tijd geleverd.

Artikelen volgens afspraak geleverd en snel!

Betrouwbaar, goede kwaliteit.

levering zou pas na 3 dgn plaats vinden. maar na 1 dag had ik het al in huis.

uitstekend

snel service

snel

niets op aan te merken

Artikel voldoet aan verwachting . Goede prijs/kwaliteit verhouding

De noodkaart is een handig kaartje dat aan mijn verwachting voldoet. De levering was wel langer als beloofd.

Veel keuze en snelle levering!

Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. Blij met aangeschafte product!

Hele goede service

Voor mijn wandelstok een tafelhaak om mijn wandelstok aan de tafel te hangen, gaat kapot en ik kreeg een nieuwe. Goede service dus.

Prima product

Netjes en op tijd geleverd

geen bezorg info

Jammer dat heyt zolang duurde en dat wij geen info kregen omtrent bezorging.

Snel, helder, en goed!

Goede ervaring, kan er niets anders van maken.

klantgericht

Chauffeur die de spullen kwam brengen dacht goed mee en kwam met een prima oplossing

Perfect geregeld

Omdat mijn vader plots als gevolg van ouderdom slecht ter been is hadden we op korte termijn een rolstoel nodig. Een simpele aanvraag via het internet en de volgende dag stond deze al voor de deur! Niets dan lof voor deze fantastische organisatie

Bezorging van de geleende spullen (en het weer ophalen) liep prima. Einde keer een aardige chauffeur.

Service

Informatie is luid en duidelijk.

Ik ben tevreden over de geleverde hooglaag bed.

De hooglaag bed had ik nodig ivm een geplande operatie. Het helpt mij vooral goed bij het overeind komen en liggen mbv de afstandsbediening. Ook is het een lang bed ivm mijn lengte, lig ik heel goed.

waanzinnig

zo snel, in leengebruik, geen rugpijn meer, geen risico voor onze engel, onwijs bedankt.

Alles op tijd geleverd. Via de app kunnen bestellen. Snel geleverd en ook weer snel opgehaald

Niet klantvriendelijk

Jammer, dat wij 3 keer hebben moeten bellen over geld teruggave na een retour zending. Vandaag is ons beloofd dat het geld er aan komt. Laten we het hopen.

Slecht

Slechte service op 15 juni een noodkaart besteld tot op heden geen noodkaart ontvangen.

Ik heb mijn bestelling gereserveerd via internet en dat was makkelijk, gebruiksvriendelijk en snel

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima en snel

Makkelijk te bestellen en goed en snel geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE