geweldig de service en het advies

zeer correct en vriendelijk en meedenkend

Zoals verwacht

Product uitgezocht, besteld, betaald, geleverd en in orde. Precies zoals van te voren verwacht

Goed product en op tijd

Ipad poef voor op schoot en in bed gebruik is goed afgewerkt en bij de VEGRO minder duur dan elders. Vlotte levering ook.

goed product

redelijk snelle levering,was niet in zn geheel voorradig, goed product

uitstekend

Artikel is conform bestelling geleverd in een redelijk korte termijn. Goed verpakt. Product voldoet prima.

ik heb alleen een wandelstok besteld. Deze was ok.

Goede en snelle levering.

Ben zeer tevreden met het artikel dat is geleverd.

Prima service. Bed is prima. Tripplestoel prima op 1 rem na, doet het niet fijn.

Kennis van zaken, prettige samenwerking en betrouwbaar.

Jarenlang deed ik de bestellingen voor mijn ouders en dat waren er héél veel. te weten: 1 rolstoel-3 rollators- 2 po stoelen- 1 toiletverhoger 1 wuzzy alert- 1 fiets fysic- 3 zitringen- 2 drempelhulpen- 1 leeslineaal kous aantrek adeptor- pantoffels- speelkaarthouder- 1- zitkussen en een sta-op stoel van Fitform 241 en nog veel meer.

Prima en snelle levering van postoel

Snelle en correcte levering. Klopte precies met de van te voren gemaakte afspraak.

Geweldige service

Tevreden

Netjes optijd bezorgd en conform afspraak opgehaald

Snelle levering, mooie prijs

Vergro doet wat ze beloven, snelle levering. Goede kwaliteit en de laagste prijs voor het product dat ik gekocht heb

Online aanvragen voor lenen gaat makkelijk, wordt de volgende dag door vriendelijke man bezorgd.

Meteen beschikbaar, snel bezorgd door vriendelijk personeel.

Meteen beschikbaar, snel bezorgd door vriendelijk personeel.

prima werd de volgende dag bezorgd

tevreden over het product en de bezorging

Snelle en nette levering.

snel duidelijk en servicegericht

Ik heb klossen besteld, bij een misverstand heb ik mailcontact gemaakt. dat werd snel beantwoord en voor me opgelost. op gewenste dag en tijd bezorgd en vriendelijk naar boven gebracht. bestelling kon gemakkelijk snel en website met uitleg werkt duidelijk. erg fijn!

Had nog een vraagje, werd telefonisch zeer klantvriendelijk te woord gestaan.

Snel en precies wat we nodig hadden

Soepele bestelling via de website, snelle levering aan huis. Niets op aan te merken!

dikke duim voor Vegro..!!

goede en snelle service, vriendelijk personeel,

De rolstoel werd meteen geleverd. Het tafeltje voor aan bed was ik vergeten maar werd zonder gemopper de dag erna meteen gebracht. Iedereen was erg aardig.

Goede producten ter lening, snel geleverd

Geen opmerkingen

Snel

Snel geregeld en geleverd!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE