Uitstekende service

Op de site zal ik al tijdens het bestellen dat het artikel niet op voorraad was. Werd keurig op de hoogte gehouden via de mail en al met al artikel toch binnen 5 dagen afgeleverd.

uitmuntend !!

ik mailde een verzoekje tot het lenen van een douchekruk (ivm mijn CVA). in 't weekend gemaild en de Dinsdag erop kwam de chauffeur al langs , met en een helemaal top en in elkaar gezette douchekruk !!! Helemaal TOP en thnx.

Verkeerd artikel geleverd.

Ik kreeg een ander artikel (brace) thuisbezorgd dan ik had besteld. Artikelnummer kwam niet overeen met de bestelgegevens die ik, gelukkig, via de mail had gekregen. Daarom belde ik met de klantenservice. De mevrouw die mij te woord stond, nam mij totaal niet serieus: die fout had ik toch echt zelf gemaakt (!?) en ik moest de bestelling nog maar een keer doen, zei ze. Toen ik vroeg of ze het artikelnummer wilde controleren, bleek op de website onjuiste informatie te staan. Het artikel zat helemaal niet meer in het assortiment. Bij gebrek is mij een vergelijkbare brace toegestuurd, zonder overleg. Deze brace was niet geschikt voor mijn kwaal. Heel klantonvriendelijk en een onprofessioneel.

Prima producten

Spullen die ik nodig had vrij snel in huis alleen één ding wat niet op voorraad was dat kwam wat later, maar prima geregeld.

goed, perfect geholpen.

dit is de 2de keer dat we iets lenen bij vegro, en we zijn heel goed geholpen.

Goed verzorgd

Alles klopte. Vriendelijk personeel. Zeker de bezorger die alles keurig regelde

Good service

Easy to order, very quick delivery, quality product

Makkelijke site en correcte snelle levering

Uitstekend, vlot geregeld

Hoog/laag bed besteld, keurig op de afgesproken tijd bezorgd en in elkaar gezet.

Communicatie en service prima

Via telefoontje tijdig overleg over aankomst en naar de juiste plek gedragen. Vriendelijke bezorgers.

Uitstekend!

Leenartikelen ( hoog-laag bed, postoel) op zondagmiddag via de website besteld en op maandagmorgen was het er. Na het overlijden van van vader 's morgens om 8.00 uur gebeld en om 13.00 uur werden alle leenartikelen direct opgehaald. En dat alles op een heel vriendelijke en correcte wijze. Ook in de winkel werd ik erg goed geadviseerd over de aankoop van een badkamersteun en mocht er 2 meenemen zodat mijn vader zelf kon kiezen. Mijn complimenten voor jullie dienstverlening!

Word direct geleverd

Vrijdag aangevraagd voor de maandag daaroo..geen probleem! Zeer behulpzaam bezorgster die alles goed heeft uitgelgd..top

Hele snelle levering

Twee hulp artikelen gekocht en ze zijn al binnen twee dagen geleverd. Ze maken mijn leven veel makkelijker.

Uitstekend!

Had vaker besteld bij deze website en ging heel makkelijk. Tijdens het bestellen van mijn rugleuning was ik in een paar minuten al klaar en het werd binnen 2 dagen al bezorgd!

Ben goed geholpen maar weet niet of dit het juiste voor mij is.

Ik heb een postoel mogen ontvangen maar vind het lastig om de po in en uit te schuiven. En ergotherapeut komt nog mee kijken.

Zeer klantvriendelijk

Heel fijn geholpen door Vegro. Erg klantvriendelijk en geheel volgens afspraak op tijd met de bestelde spullen aan huis.

Prima service aardige mensen

Opeens zaten wij in een situatie waarin we hulp artikelen nodig hadden. Bij de Vegro kon ik alles snel en vlot regelen. Heel fijn.

Goed geholpen en ook nog een dag eerder

Ik ben prettig geholpen.

Op de Vegro website kwam ik er niet zelfstandig uit om mijn bestelling te plaatsen. Met telefonische assistentie (van de Vegro medewerkster) is het alsnog gelukt mijn bestelling te plaatsen.

Precies wat ik zocht

Ik was op zoek naar een douchestoel maar niet alle stoelen zijn geschikt voor mijn gewicht.Bij Vegro precies de juiste gevonden!

Uitstekend- geleverd wat we besteld hadden en keurig op tijd!

Goede ervaring met bestellen van artikelen en heel tevreden over alles.

keurige service

Degelijke spullen, volgens schema gebracht met een vriendelijke bezorger. Wat wil je nog meer?

Goede proffesionele organisatie

Klanten worden goed geholpen. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven.

Snelle service, prima product.

Hoewel product niet op voorraad was, toch binnen 5 dagen geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE