Ik was op zoek naar een douchestoel maar niet alle stoelen zijn geschikt voor mijn gewicht.Bij Vegro precies de juiste gevonden!
Wat fijn dat u de juiste toiletstoel bij ons hebt gevonden. Dankuwel voor de review, en het mooie cijfer.
Goede ervaring met bestellen van artikelen en heel tevreden over alles.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het prachtige cijfer!
Degelijke spullen, volgens schema gebracht met een vriendelijke bezorger. Wat wil je nog meer?
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Klanten worden goed geholpen. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven.
Wat een fijne en mooie complimenten. Hartelijk dank!
Hoewel product niet op voorraad was, toch binnen 5 dagen geleverd.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer. Fijn dat uw bestelling alsnog redelijk snel is geleverd.
Jammer dat je niet alles zelf kunt beslissen , wel niet invullen, bij aanschaf Noodkaart.
Bedankt voor het mooie cijfer, we zullen uw feedback meenemen.
Klantvriendelijk en behulpzaam, ontzorgend
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Top.
Bedankt voor de goede review!
De procesgangvan het product dat ik besteld heb kon ik goed volgen. De levering was in overeenstemming met gemaakte afspraak. Product voldoet ook volledig aan mijn verwachtingen.
Wat fijn om te horen, bedankt voor het mooie cijfer!
Het enige was dat ze vroeger kwamen als de tijd die ik had afgesproken. Zodoende moest mijn oude moeder het nu aannemen wat dus juist niet de bedoeling was.
Bedankt voor het mooie cijfer, we doen ons best om ons aan de exacte tijd te houden. Als we te vroeg zijn zal de chauffeur altijd even wachten als dat nodig is.
Snelle nette levering. Mijn spullen waren goed verpakt. En de communicatie over de mail was net en duidelijk.
Bedankt voor de fijne feedback!
Prima, snellere levering dan verwacht. Artikel makkelijk te monteren m.b.v. instructie
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en cijfer.
Snel geleverd, prima afgewerkt
Dankuwel voor de fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Woonachtig in appartementencomplex werd de toch wel zware papegaai bij de algemene voordeur in de handen geduwd van dochter die onmogelijk alles mee kon nemen. Pakbon werd er achteraan geduwd en chauffeur verdween.
Beste, Allereerst onze excuses voor deze situatie. Wij hebben dit inmiddels uitgezocht en er blijkt sprake te zijn geweest van een misverstand. Voor in het vervolg is nu afgesproken dat een papegaai voortaan door de chauffeur in de woning zal worden geplaatst. Toch bedankt voor uw beoordeling en nogmaals onze excuses.
‘s Morgens Gevro gebeld en ‘s middags werd het hooglaag bed stipt op tijd bezorgd. Inclusief goed advies en instructie. Heel erg blij mee!
Wat een fijne beoordeling, en prachtig cijfer. Hartelijk dank!
Verder geen commentaar
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer!
Zo kan ik mijn steunkousen makkelijk aantrekken
Hartelijk dank voor de beoordeling, en het fijne cijfer.
prijs is aantrekkelijk
Hartelijk dank voor uw fijne review en cijfer!
Goede service, al ging er wat mis in de communicatie en levering. Toch de spullen op tijd gekregen
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer. Excuses voor de miscommunicatie omtrent de levering van uw bestelling. Gelukkig hebben wij de bestelling toch nog op dezelfde dag kunnen leveren.
via klantencontact werd ik vriendelijk en meteen geholpen.
Dankuwel voor uw mooie beoordeling en cijfer.
Vegro site, erg handig. Keuze uit hulpmiddelen bijvoorbeeld te leen. Vegro neemt contact op met zorgverzekering en meestal dag na aanvragen wordt het hulpmiddel al geleverd. Erg prettig!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Geweldig geholpen bij Vegro Kastelenplein Eindhoven bij de aankoop van een smartphone. Dames hadden alle tijd voor ons, we konden het toestel op ons gemak aan tafel uitproberen met een kopje koffie erbij.
Wat een mooi compliment voor de dames bij Vegro Eindhoven. Ik zal dit met hen delen. Hartelijk dank!
Voor mijn vrouw oa een toilet geleend die ik op de website had gezien. Deze is snel geleverd en wij zijn er erg blij mee.
Wat een fijne beoordeling en mooi cijfer. Dankuwel!
Alles top, geen op- of aanmerkingen
Wat een mooi cijfer en fijne beoordeling, hartelijk dank!
Voor mijn vader aantal zaken aangeschaft/geleend. Vriendelijk en snel geholpen en ook nog snel bezorgd.
Bedankt voor de fijne beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE