Makkelijk online geregeld en bezorgd

Bestellen makkelijk online geregeld met keuze van datum wanneer je wil. Later nog een bestelling gedaan voor dezelfde datum en alles kwam gewoon tegelijk binnen bezorgd door fijne bezorger. Ben zeer tevreden Sandra

niet goed

de spullen ok maar heb geen rekening gezien en die moet ik hebben

slechte levering, geen verklaring waarom zo lang wachten

23 December heb ik een aangepaste pen besteld, deze is tot heden ten dagen nog niet geleverd. Vrijdag gebeld, geen verklaring waarom pen nog in distributiecentrum ligt. Nu al een beoordeling gevraagd, artikel nog niet binnen..

Snelle en juiste levering

Prima service echter helaas niet allen op 1 lijn wat beetje stress geeft. Duidelijkheid is belangrijk...

Topservice

Toiletstoel en triplestoel besteld .levering de volgende dag ..omdat klantenservice lange wachttijden heeft heb ik mailje gestuurd ..binnen een uur werd ik al teruggebeld en beide artikelen de volgende morgen opgehaald door een uiterst vriendelijke chauffeur..

Prima Service

Wij hebben 30 december een douchekruk besteld en 31 (!) werd hij netjes thuisbezorgd, daarnaast konden de krukken meteen retour en hoefden we dat niet opnieuw aan te vragen, fijne bezorger en hele goede en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.

Met recht vandaag besteld morgen in huis. Klasse

Super snelle levering

Vandaag besteld en ook echt morgen in huis. Snelle levering

Redelijk

In de winkel en aan de telefoon altijd prima geholpen. Maar een toiletstoel voor naast het bed, 2 dagen op moeten wachten. Dat mijn man niet meer kon lopen was geen reden tot snelle bezorging. Dan moet je terminaal zijn! Zeer akelig antwoord vond ik dit. Ik kon de stoel wel zelf af komen halen in de winkel, wat niet handig is als je geen auto hebt. Ondanks dit, wil ik Vegro toch een aanbeveling geven voor de hulp in de winkel en aan de telefoon als de medewerker die ik nu trof weg is.

snel geregeld en bezorgt

Voor mijn vader een kussen moeten regelen om op te zitten. Dit heb ik makkelijk via de website gedaan en bij hun thuis laten bezorgen. Snelle en makkelijke service. Mits je natuurlijk alle gegevens bij de hand hebt. Ouders hebben geen computer dus je moet zorgen dat je alle info hebt.

snel geregeld en snel geleverd

doordat mijn zusje voor de kerst naar huis mocht hadm ik snel een verpleegbed nodig, dus vegro gebeld en kon dag erna al en bed leveren. top geregeld dus.

De actieve tillift is snel geleverd!

We hadden snel een actieve tillift nodig. Vegro heeft het de volgende dag al geleverd! We mogen het een halfjaar kosteloos gebruiken. Daar zijn we erg blij mee. Dank!

Snelle levering. prijs kwalitiet goed.overzichtige pagina.

Alles is naar wens gegaan. goede pagina, snelle levering.

langzame levering.

kan niet beoordelen,zit al 10 dagen te wachten op mijn kniewarmers.

Buitengewoon goed geregeld, zeer onvriendelijke chauffeur

Ontzettend fijn dat Vegro al deze spullen te leen heeft. Jammer dat de chauffeur die het kwam brengen zo ontzettend onaardig was. Er moest een tafel een paar meter verplaatst worden maar daar kon hij niet aan beginnen! Ik had 10 euro als dank voor de hulp in mijn zak maar ja daar kon ik toen natuurlijk ook niet aan beginnen. Jammer.

goede ervaring

online geregeld daags erop netjes geleverd

Snelle levering en prima service

Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Ik zag dit pas bij de bevestiging. Ik heb direct gebeld en het werd zonder problemen aangepast. En de bestelling wordt snel geleverd.

Kort en goed!

We hebben een Wuzzi apparaat besteld.Mijn dochter heeft via internet alles geregeld.Ging gewoon vlug.Geen problemen gehad.Even startproblemen gehad omdat ik (92) dat natuurlijk wilde uitproberen. Verder zeer tevreden.

Had po-stoel besteld in het weekend voor de kerst lever tijd 3 a 4 werkdagen dacht zelf zal dan wel na de kerst bezorgd worden maar stonden al voor de kerst op de stoep. PostNL leverancier was onbeleefd maar dan heeft niets met de Vegro va doen.

Zeer vriendelijk, snel netjes en schoon!

Bed werd snel bezorgd en netjes in elkaar gezet door 2 vriendelijke oudere heren. Top geregeld!

Snelle levering. Vriendelijk personeel. Bestellen via de site werkt goed!

Rolstoel is redelijk. Banden zijn goed. Duwen gaat soepel. Niet verstelbare handvaten is echt niet van deze tijd! Mijn man krijgt pijn in zijn rug van het duwen waardoor ik minder vaak en minder lang naar buiten ga als ik zou willen. Zijkant van de rolstoel zit een plastic beschermplaat. Deze is gebroken waardoor mijn jas er tussen komt en er een constant ratelend geluid te horen is als je er mee rijd.

Vooral de rolstoel kan écht niet meer

De service was prima, bestelling ook snel ontvangen. Top! Maar die krukken en de rolstoel kunnen echt niet meer... Het zijn 2 verschillende krukken, waarbij verstellen onmogelijk is voor iemand met minder kracht. Zelf ik haalde m’n vingers open met verstellen. Die rolstoel is nog erger... De handvaten kunnen niet versteld worden, waardoor je (als je boven de 1.50 meter bent) je als Quasimodo de rolstoel vooruit moet duwen. De wielen hadden geen stevigheid of enig profiel, een bruggetje omhoog is echt een ramp. Mijn zoon is er zelfs 2 keer uitgekieperd bij een klein drempeltje. Nu was het voor ons niet zo’n ramp aangezien ik (de ruwer) gezond ben en mijn zoon zichzelf goed op kon vangen met 1 been). Maar, vooral voor ouderen(!), echt niet te doen.

Heel erg goed

Mijn bestelling is snel geleverd . En was zorgvuldig ingepakt.

De bookseat was goedkoper dan in ander webshops. Snelle bezorging en het bezorgadres was van iemand aan wie ik het cadeau wilde doen. Ze was heel verrast en werd niet lastig gevallen met de factuur want dat is niet zo leuk als het om een cadeautje gaat...

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE