ik ben bij jullie goed geholpen had een dubbelle bestelling gedaan dat is goed opgelost
Heel erg bedankt voor de goede beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Pluspunten
Makkelijk en snel. Zeer te vreden
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Word netjes gebeld met info
VerbeterpuntenDe site is niet erg duidelijk
Dankuwel voor de review, en het mooie cijfer. Ook bedankt voor uw verbeterpunt. Kunt u toelichten wat niet duidelijk is voor u? Wij horen het graag, zodat wij onze site kunnen optimaliseren/verbeteren.
Pluspunten
Een bed en rolstoel nodig en de volgende dag was het er al! Super service.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Dank u wel voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBetere uitleg over de producten op de site ( krukdoppen ) want heb moeten gokken of de maat klopte en hoe ik het moet meten welke ik nodig had geen idee !!
Dankuwel voor de beoordeling en het mooie cijfer. Uiteraard ook bedankt voor uw verbeterpunt. We gaan bekijken hoe wij deze informatie kunnen optimaliseren/verbeteren.
Pluspunten
Alles was prima
Wat een prachtig cijfer. Hartelijk dank!
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer!
Pluspunten
snelle levering en goed kwaliteit
Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Bedankt voor de positieve review.
Hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
Het artikel was na 2 dagen binnen, top zoals afgesproken binnen 3 dagen levertijd
Wat een prachtig cijfer! Hartelijk dank.
Pluspunten
Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel!
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan :)
Hartelijk dank voor het fijne cijfer.
Pluspunten
Snelle levering, geen gedoe, korte formulieren, echt op de klant gericht
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Het levert punctueel en snel. En het is geweldig dat je zonder kosten kunt lenen en omruilen.
Wat een fantastisch cijfer! Hartelijk dank daarvoor.
Pluspunten
vriendelijk personeel in de winkel, correct te woord gestaan en geholpen bij tel. vragen. Vlotte bezorging na bestelling in winkel
Pluspunten
Houden zich aan de afspraken, bellen van te voren. Goede spullen geleverd. Makkelijke website om te bestellen.
VerbeterpuntenDe producten werden niet volledig schoon afgeleverd
Dankuwel voor de review en het cijfer. Oók bedankt voor uw verbeterpunt: dit mag absoluut niet gebeuren. U moet te allen tijde een schoon hulpmiddel geleverd krijgen. We gaan dit intern oppakken.
Pluspunten
Er zijn door mij al vaker verpleegartikelen bestelt bij uw bedrijf. De behandeling en levering was altijd goed. Ook de kwaliteit van geleverde goederen zijn goed.
Dankuwel voor uw beoordeling, en het cijfer.
Pluspunten
Het personeel is behulpzaam, de service is super snel en de organisatie is makkelijk bereikbaar.
Wat een mooie review! Dankuwel.
Pluspunten
Goede kwaliteit, komen afspraken na
VerbeterpuntenGeen, misschien nog uitgebreider assortiment of meer locaties, maar is niet noodzakelijk
Wow: een 10! Hartelijk dank. Wat ziet u graag toegevoegd worden aan ons assortiment?
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenn.v.t.
Wat een fantastisch cijfer. Dankuwel daarvoor!
Pluspunten
Super goed geholpen. Goede uitleg veel hulpmiddelen. Ik werk zelf in de thuiszorg en zou wel heel graag een klinische les willen over de hulpmiddelen. Er is zoveel en dan kunnen wij de cliënten adviseren wat bij hun zou kunnen passen.
VerbeterpuntenIk moest lang wachten op het hulpmiddel. Er ging wel 10dagen over heen.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE