Pluspunten
Volgende dag geleverd, in elkaar gezet en verpakking afgevoerd. Perfect.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
The delivery was on time and the rollator and the wheelchair exactly what my mother needed.
Thank you for your feedback and the amazing grade! We are very pleased to hear that you appreciate our services.
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Bedankt voor dit mooie cijfer. Als we iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag!
Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Bedankt voor uw beoordeling, en het cijfer.
Dankuwel voor het fantastische cijfer.
Pluspunten
Ik vond het telefonisch contact zeer prettig. Alles werd goed uitgelegd en een super service.Top!!
VerbeterpuntenGeen
Wat een mooi cijfer! En heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenAls er iets niet voorradig is een berichtje sturen of bellen
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer. Excuses, dat u geen bericht heeft ontvangen dat het door u bestelde artikel niet op voorraad was. Normaliter wordt er een mail gestuurd, naar het bij ons bekende e-mailadres, met daarin de verwachte levertijd.
Pluspunten
goede en snelle service
Verbeterpuntenga zo door !
Hartelijk dank voor uw mooie feedback, en het eveneens mooie cijfer.
Pluspunten
Zeer bekwame medeweker, volgens afspraak van te voren gebeld
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de Vegro. Wat een prachtig cijfer!
Pluspunten
Ze doen hun best je te helpen
VerbeterpuntenGeen
Wauw, een 10! Hartelijk dank.
Pluspunten
Snelle levering, handig online te bestellen.
Bedankt voor de mooie feedback!
Fantastisch: een 10! Bedankt.
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer!
Pluspunten
Merkartikelen worden snel en op afgesproken tijd geleverd
Dankuwel voor de beoordeling, en het geweldige cijfer!
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer!
Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Pluspunten
Top geregeld!!!
Wow, een 10! Geweldig. Dankuwel.
Pluspunten
Wij zijn goed geholpen, zowel bij het bezorgen als toen we nog wat extra's nodig hadden en dat zelf gingen halen.
Geweldig, een 10! Bedankt voor uw beoordeling, en het fantastische cijfer. Wij zijn u graag van dienst: zowel online, in de winkel als aan de telefoon en aan de deur.
Pluspunten
Alles super goed en snel geregeld. Daar heb je wat aan in een tijd dat het je tegen zit.
Dankuwel voor uw beoordeling, en het geweldige cijfer. Wij wensen u heel veel sterkte!
Pluspunten
Snelle en gratis levering
VerbeterpuntenOp dit moment zeer tevreden en geen verbeterpunten
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer. Heel de maand mei worden alle particuliere webbestellingen gratis thuisbezorgd.
Pluspunten
Ja
VerbeterpuntenGeen.
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer.
Een 10: super! Bedankt.
Bedankt, voor het mooie cijfer.
Bedankt, voor het mooie cijfer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE