Pluspunten
Goed helpend personeel
VerbeterpuntenSlecht product. Was na een dag al deels kapot. Bestel hier NOOIT meer. Weggegooid geld!
Wat naar om te horen. Ik heb van mijn collega begrepen dat er contact met u is geweest en zij een alternatief hebben geboden. Hopelijk hebben we u alsnog van dienst kunnen zijn.
Pluspunten
Prima afspraken kunnen maken over tijdstip bezorgen. Zeer correct en op tijd. De rollator is snel en vakkundig ingesteld op de juiste hoogte voor mijn moeder.
Dat is heel erg goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer en uw beoordeling.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle bezorging en volgens afgesproken tijdstip bezorgd en geïnstalleerd
Bedankt voor het mooie cijfer en deze beoordeling.
Pluspunten
Besteld product was zeer snel geleverd. Zelfs nog voordat ik op T&T kon kijken of het al verstuurd was,
Een 10! Een cijfer om trots op te zijn. Ook zijn we trots op deze snelle levering. Wij wensen u veel gemak met de bestelde hulpmiddelen.
Pluspunten
Snelle service en Betrouwbaar
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Bedankt! We gaan zeker door met onze snelle service.
Pluspunten
Over alles erg tevreden. Het bestellen ging makkelijk. Levering is volgens afspraak en het bed en matras is EEG fijn!
Super om te horen. Wij wensen u veel gemak met het bed en willen u bedanken voor deze fijne beoordeling.
Bedankt!
De bestelde rolstoel is nooit afgeleverd. Er is nooit contact opgenomen. Telefoon werd niet opgenomen. Zeer bijzonder.
Bedankt voor deze beoordeling. Dat is niet fijn om te horen dat het zo is gelopen. Allereerst onze excuses hiervoor. We proberen er altijd voor te zorgen dat de hulpmiddelen op de afgesproken datum worden geleverd. We hebben ook bij u aan de deur gestaan op 9 maart om 13:55 uur. Helaas troffen wij niemand thuis. Dit is qua communicatie goed misgegaan. We gaan hier zeker onze processen op naslaan. Hopende is het nog wel gelukt met het lenen van de rolstoel. Of kan ik u nog ergens mee van dienst zijn?
Bedankt voor het fijne cijfer.
Pluspunten
Dat het in het leven bestaat door dat vele mensen hopende dat van jullie veel gebruik mag maken en jullie goede service geven .En dat ik in mijn eerste keer van jullie gebruik mog maken een fijn gevoel maakte en ik mobiel kon begeven buiten hartelijk dank daar voor gr rob
VerbeterpuntenN.V.T gewoon zo door gaan
Wij willen u heel erg bedanken voor deze mooie woorden en het geweldige cijfer.
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk
VerbeterpuntenNee
Bedankt. Fijn om te horen dat u naar wens bent geholpen.
Een 10! Een beoordeling om trots op te zijn. Bedankt.
Een 9! Wat een mooie beoordeling. Bedankt hiervoor.
Bedankt.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk in communicatie over wanneer deze geleverd zouden worden.
Bedankt! Goed om te horen.
Pluspunten
Ga zo door met hulp bieden
Bedankt voor het mooie cijfer en uw reactie! We gaan zeker door met onze hulp.
Bedankt voor het cijfer.
Pluspunten
Snelle levering, bij foutieve levering snel en correct contact. Prettig mee samen te werken.
Bedankt voor het mooie cijfer en wat fijn dat het snel geregeld is. Super om te lezen.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt!
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
dat de bezorgkosten niet apart worden vermeld anders hadden we de artikelen zelf wel gehaald de mensen die het bezorgden vonden dit ook belachelijk
Dat is inderdaad niet helemaal netjes. Normaliter staan de bezorgkosten vermeld op de laatste pagina, voor het afrekenen. We gaan zeker kijken of we dit op een of andere manier kunnen verduidelijken.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE