Pluspunten
Alles werd snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Dat is fijn om te horen. Wij willen u bedanken voor het mooie cijfer en uw beoordeling.
Pluspunten
Prima service, snelle leveting
VerbeterpuntenGeen
Bedankt!
Pluspunten
Leveren snel. Verstand van zaken.
Een mooi cijfer en een fijne beoordeling. Bedankt hiervoor.
Bedankt. Een cijfer om trots op te zijn.
Een 10! Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
fijne tillift en hooglaag douchestoel besteld , snel geleverd , veel plezier van.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor het mooie cijfer en uw feedback. Wij wensen u veel gemak toe met de hulpmiddelen.
Twee en halve week een noodkaart besteld en al betaald maar nog steeds niet binnen. Na mail contact geen reactie meer.. erg teleurgesteld in dit bedrijf.
Wat vervelend om te horen. Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat de kaart spoedig wordt verzonden. Langs deze weg wil ik u wel onze excuses aanbieden.
Pluspunten
Product was niet op voorraad, maar werd toch snel geleverd.
VerbeterpuntenProductinformatie op website verbeteren svp.
Bedankt voor de terugkoppeling en het cijfer.
Een 10! Hier zijn we erg trots op. Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Rollator bezorgd en werd ook nog in elkaar gezet + uitleg !! Service !!!
wat fijn dat onze service u goed is bevallen. Dank u wel voor uw recensie.
Pluspunten
Wat fijn dat u onze service een 10 geeft! Dankuwel.
Bedankt voor deze perfecte score!
Pluspunten
Snelle levering van het artikel. Order kon tussentijds nog worden aangepast.
VerbeterpuntenPersoneel aan de telefoon iets positiever laten klinken. Al bij het opnemen klonk de persoon die ik sprak, vermoeid.
Dankuwel voor het prachtige cijfer en de feedback. Wij streven ernaar uw ervaring met Vegro zo positief mogelijk te laten verlopen.
Dankuwel voor deze mooie waardering.
Een 9! Dankuwel voor het mooie cijfer.
Dankuwel voor uw recensie. zijn er nog zaken waarmee we uw winkelervaring nog beter kunnen maken?
Pluspunten
Zeer prettig geholpen in de winkel, goede informatie gekregen
VerbeterpuntenEen klantenkaarten gekocht om 10% korting te krijgen op aankopen, maar dit werkte niet bij de online aankoop die ik deed (omdat het product niet in de winkel aanwezig was)
Dankuwel voor uw mooie cijfer. Wanneer u tegen dergelijke problemen aanloopt in de webshop, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij proberen u zo goed mogelijk te helpen.
Verbeterpunten-
Wat fijn dat u onze snelle levering bedankt met een 10. Dankuwel.
Dankuwel voor de 8. Hier zijn we ontzettend blij mee.
Pluspunten
staan gelijk voor je klaar als je per direct artikelen nog bent!
Wat fijn dat onze snelle service u goed is bevallen. Bedankt voor uw mooie recensie.
Pluspunten
koud en warm kompres besteld, degelijk product, en was snel geleverd.
Wij danken u voor deze perfecte score!
Pluspunten
Gebeld en geen lange wachttijd Duidelijke uitleg en snelle levering
VerbeterpuntenHet matras van het bed was te zacht waardoor je de stang van de bodem voelt, als je veel in bed zit met het hoofdeind omhoog dan had je echt last van de stang onder het matras. Opgelost door een extra matras erop te leggen, nadeel bed werd dan wel te hoog, advies, bestel niet het basis matras
Bedankt voor uw perfecte score en duidelijke feedback. Wanneer u vragen of klachten heeft over één van onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Bedankt voor uw mooie cijfer!
Pluspunten
Snel en goed geleverd door een behulpzame chauffeur. Goede service vanuit Vegro, niets op aan te merken.
Wat goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer en uw reactie.
Bedankt!
13 Vennestraat