Een 8! Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Bezorger heeft de papegaai bekijk in elkaar gezet en had aak voor de zekerheid extra klossen meegenomen, waar ik het verkeerde aantal ingevoerd had.
Bedankt voor het mooie cijfer en de feedback. Super dat u zo geholpen bent en dat er goed met u mee is gedacht. Wat een service!
Pluspunten
Bezorgdienst, goede kwaliteit, aardige mensen, snelle levering, behulpzaam
Bedankt voor deze mooie woorden.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct wordt niet opgehaald, terwijl het wel wordt thuisbezorgd
Bedankt voor de terugkoppeling en het cijfer. Wat een bijzondere ervaring heeft u gehad. We halen de producten met liefde op. Dit is waarschijnlijk een misverstand geweest. Onze excuses.
Bedankt voor het cijfer.
Een 9! Bedankt.
Pluspunten
Je wordt áltijd vriendelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenGeen
Dat is goed om te horen. Bedankt voor de terugkoppeling en het mooie cijfer.
Wat fijn! Een 10. Bedankt.
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
VerbeterpuntenMen was vergeten de factuur te sturen en toen ik de factuur ontving stond daarop dat ik binnen 14 dagen moest betalen terwijl ik met iDeal betaald had.
Bedankt voor het cijfer en de feedback. Wij sturen standaard geen losse facturen. Deze kunnen uiteraard op verzoek verzonden worden. Vandaar wellicht ook de verwarring met het betaaltermijn van 14 dagen. Onze excuses hiervoor.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Wat fijn! Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt voor het cijfer.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Rustige/ geduldige bezorger, spullen zijn allemaal netjes afgeleverd.
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over de bezorging omdat het opgesplitst was in twee pakketten, zonder dat wij dit wisten. De bestelling was al betaald via iDEAL, maar de bezorger was daar niet van op de hoogte. Dankzij een kopie van de betaling op internet is het toch goed gegaan.
Bedankt voor het mooie cijfer en de feedback. We gaan zeker naar dit proces kijken, zodat het voor iedereen helder is.
Pluspunten
Geef regelmatig kado weg
VerbeterpuntenGeen korting of geef regelmatig advies gratis weg
Bedankt voor uw perfect review! Voor gratis advies kunt u altijd terecht op onze website https://www.vegro.nl/advies.
Pluspunten
Had een wc-stoel te leen voor zo'n week tot 10 dagen, Ivm badkamer renovatie. Door mijn beperking was de wc-stoel een goeie en handige uitkomst. Zeer te vreden
Wat fijn dat onze hulpmiddelen een uitkomst voor u waren. Bedankt voor het perfecte cijfer!
Pluspunten
Vegro heeft uitstekend materiaal geleverd
Hartelijk dank voor uw perfecte score!
Pluspunten
Gemakkelijk artikelen bestellen en snelle levering. Goede producten.
VerbeterpuntenOp het aanvraag formulier een apart vak maken voor extra informatie. Vragen duidelijker maken. Voor de leenrolstoel ook Eem krukkenhouder maken
Bedankt voor uw mooie cijfer en uw verbeterpunten. Wij zijn altijd druk bezig met het nog verder verbeteren van de zorgaanvragen.
Dankuwel voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Keurige leverancier en op tijd!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Wat fijn dat uw levering soepel is verlopen. Dankuwel voor uw hoge waardering.
Pluspunten
prima advies van de medewerker, de artikelen werden snel geleverd en het proces was heel duidelijk
Wat fijn dat uw ervaring met Vegro zo positief was. Bedankt voor uw perfecte score.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit een 9
Bedankt voor het mooie cijfer en de beoordeling.
Heel fijn. Bedankt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
keurig en beleefd personeel goed en net materiaal
Verbeterpuntengeen idee
Wat super om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer en uw beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE