Snel, duidelijk en vriendelijk.
Zie boven
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Has a total of 10,195 reviews with an overall score of 8.8
Review overzicht
Feedback highlights fast delivery, friendly staff and clear communication. Orders are easy to place and deliveries arrive as promised. Overall, the experience is positive, with room for improvement in follow-up communication and consistency.
Zie boven
B.A.
Wassenaar
Bestelling wordt snel geleverd, vriendelijk personeel
yolande schmidt
Rotterdam
Keurig en op tijd afgeleverd. 1 klein minpuntje : kan mijn kruk niet kwijt op de rolstoel. Verder prima service
Marcel
Maassluis
Heb een hoog bed besteld voor mijn man, de bestelling geplaatst en dat ging allemaal prima Werd ik later teruggebeld om te vragen of ik geen matras nodig heb omdat die er los bij besteld moet worden. Ik had dit idd gelezen en had zelf nog een matras liggen. Maar super dat ze belde want ik had het idd kunnen zijn vergeten.
Carla Barlo
Hilversum
Je besteld een lamp bij VEGRO nummer A13040 prijs 43,99 euro. Zonder enig overleg krijg ik thuis gestuurd. Een OSRAM nightlux zaklamp prijs 16,95 euro. Prijsverschil 27,04 euro. Ik vraag stort het teveel betaalde dan maar terug heb ik in ieder geval een lamp, Antwoord VEGRO TEAM VERKOOP dat kan niet. Stuur alles maar terug. Bedankt VEGRO voor jullie meedenken en flexibiliteit.
Beveelt niet aan
Bertus
Wierden
Mijn man was door een val en door ouderdomszwakte niet meer in staat zelfstandig te lopen. De snel geleverde verrijdbare sta-op hulp bracht uitkomst om op te staan en zich te verplaatsen naar rolstoel of bed. Wat een geweldig hulpmiddel!
Tineke
Rotterdam
Op de website is een duidelijk onderscheid tussen uitleen artikelen en de webshop.
Jan
Den Hoorn
Het bed is van stevig materiaal, het matras ligt goed, niet te hard niet te zacht prima. De levering ook vlot gegaan, alleen bij montage heeft de monteur een lelijke kras in ons laminaat achtergelaten!! We vonden hem redelijk ruig bij het in elkaar zetten. Voor de rest wel een vriendelijke persoon .
22 September 2026
Gunst
Breskens
Zeer klantvriendelijk aan de telefoon, snelle levering. Zeer goed mee te overleggen. Geen lange wachttijd aan de telefoon. Kortom ZEER TEVREDEN
17 September 2026
Agnes
Raalte
Rolstoel werd volgende dag geleverd en op ander adres dan klant. Super fijn dat dat kon.
13 September 2026
M.de goede
Papendrecht
Snel geleverd, en vriendelijke medewerkers
11 September 2026
Patrick
Rotterdam
Ik kwam zonder afspraak binnen met een complexe meervoudige hulpvraag en werd vrijwel direct heel netjes en uitvoerig geholpen
Liesbeth
Hardinxveld
Hans
Rijswijk
Alles snel en super geregeld
Danny
Amsterdam
Goede ervaring
Frans Kuipers
Amsterdam
Niet te groot ,niet te klein ,past precies in de kofferbak van mijn auto. makkelijk om te openen en dicht doen
Yolanda
Heerlen
Het ging allemaal snel en correct. Regelen het zelf met de verzekering. Dat zou men moeten melden aan klant is mijn mening zodat ze weten wie het betaald. Echter de uitleg van de rolstoel kan completer. Zo zijn de wielen verstelbaar als ook de voetsteunen. Dit is niet gemeld. Ook geen papieren moeten tekenen. Stond wrsch. afgesteld op iemand met kleine benen. Groet Peter Mullaert
Peter
Biervliet
Vegro heeft blijkbaar onder elk artikel met kleine letters staan dat wegens hygiene niets kan worden geruild. Ook al is het van kunststof en aluminium.
Beveelt niet aan
Kate
Alphen aan den Rijn
Tevreden met hulpmiddel die ik voor korte tijd nodig na de operatie. Alleen vind ik wel jammer dat zuigwanden voor bad kamer en wc kun je niet lenen. Zonde om nieuwe kopen. Als zuigwanden kan lenen, dat zou wel fijn voor tijdelijk na de operatie. Ik heb wel moeite op te staan bij douche en zou wel prettig met zuigwanden te gebruiken. Helaas kan niet te lenen.
IM
Eelde
De rolstoel is prima. Niet zo'n krakkemikkig ding. De douchestoel ook. Fijn dat het bezorgd werd !
Laura
Alblasserdam
Bestellingen worden zeer snel gebracht of gehaald. Ook van of naar de 1e verdieping gebracht. Rustige uitleg van de werking van het bed. Aandachtspunt: bij bestelling hoog lag bed met papegaai: een seintje geven dat de papegaai die er al was weer ingeleverd moest worden. Evenals de rugsteun. Kwam ik bij toeval achter. Anders onnodige kosten gemaakt.
Marti
Deventer
Zeer snel geleverd en keurig alles binnen gezet en in elkaar gezet Ook latere na leveringen zeer snel geleverd klasse
Jbf van veen
GORINCHEM
- gemakkelijk te vinden (bereiken) - gemakkelijk te bestellen (senior vriendelijk) - duidelijk en overzichtelijke site en uitleg (senior vriendelijk) - zeer snelle levering op de juiste datum en tijdstip - bijzonder correcte chauffeur/monteur - geleverde artikelen zeer netjes, hoge kwaliteit en hygiënisch Ik zou werkelijk niets negatiefs kunnen bedenken. De manier waarop Vegro werkt en het doet, zou een voorbeeld voor anderen moeten zijn. Met vriendelijke groet
Ans
Hoogezand
Ongelooflijk dat dit allemaal gratis is. En superaardige mensen die altijd goed helpen.
Danielle de Waard
Enspijk