grote service,spoedige levering,deskundig personeel en Vriendelijk

service gericht bedrijf. niets is te veelgevraagd. Plezierig kontakt.

Mooie hulpmiddelen Goede service

Erg klantvriendelijk

Krijg snel mij spullen

Zo snel

Mijn bestelde ring binnen een dag gekregen.

Veel keus en snelle levering

Veel keus in verschillende hulpmiddelen en snel geleverd. Vriendelijke behulpzame bezorger.

Vandaag besteld is morgen in huis

Super geregeld

Mijn zoontje zat achterop een fatbike en is er afgegleden. Operatie aan zijn knie was nodig, heb gelijk alle hulpmiddelen kunnen bestellen ,en zijn netjes op de aangegeven tijd geleverd.

Netjes geleverc

Fijne rolstoel!

Erg fijn om in huis te hebben voor daagjes waar je eigenlijk veel moet lopen. Ik voel me een stuk rustiger met het idee dat ik em heb nu.

Hele fijne ervaring met de uitleenartikelen

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring snelle levering schone nette artikelen geleverd

In eerste instantie de verkeerde rolstoel, maar snel opgelost door 1 belletje. De beensteun is wel oncomfortabel. Maar voor korte stukjes prima. Jammer dat een looprekje niet gratis is, gelukkig kon ik er een van de buren lenen.

De levering was snel en op tijd, de chauffeur was geweldig.

Supersnel

Ik heb mijn bestelling in de middag doorgegeven en de volgende ochtend, voor 8 uur, werd hij al geleverd. Alles ziet er netjes en schoon uit.

Snel, correct en vriendelijk

Na de eerste bestelling direct de volgende dag geleverd. 1 onderdeel ontbrak en werd 's middags al nageleverd. Meerdere tips gekregen van de Vegro-bezorger. Nadien nog een aantal aanvullende bestellingen gedaan. Ook die werden snel geleverd.

Slechte communicatie rondom levering

Gisteren klacht ingediend wegens het niet ontvangen van gehuurde rolstoel. Nadat er in begin van de week contact is opgenomen met de klantenservice en in de ochtend een SMS is ontvangen dat de levering plaats zou vinden.

Goede zorg

En op tijd leveren

Waardeloos.De medewerker aan de telefoon wist me even te vertellen toen ik voor mijn 87jarige moeder een bed wilde de pols rechts gebroken ze toch naar boven kon lopen??Want ze had niks aan haar benen. Nou het moet niet gekker worden waar bemoeit die gast zich mee.

Mag het eerst bezorgd worden???

Alleen besteld, nog niets ontvangen, operatie is pas over een week. Al 2 x verzoek tot enquete

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Snel spullen geleverd. Mogelijkheid om tijdvak te kiezen. Duidelijke communicatie

snelle levering, snel afhalen

snelle levering, snel afhalen

Geholpen

Mijn zoon was aan zijn teen geopereerd en toen kreeg ik van een vriendin te horen dat je via vegro een rolstoel kon lenen .. Top uitkomst ....s"avonds een mail gestuurd volgende dag in huis ... Echt geweldige service...en hij is weer opgehaald ook ... vriendelijk personeel..

Op alle fronten scoort tevredenheid hoog.

Tevreden met het aanbod. Tevreden met de vriendelijke service. Tevreden met de kwaliteit van de geleverde artikelen én tevreden met de voorwaarden.

Voor mijn ouders heb ik al vaak een beroep gedaan op de Vegro ( po stoel, rollator, rolstoel) ik bel of ga langs en wordt altijd fijn geholpen en ik neem het artikel mee of na bellen wordt het de volgende dag al geleverd !

Handigewebsite

Makkelijk bestellen en snel geleverd dat vind ik heel erg prettig. Aarde ge medewerkers die de spullen afleveren en uitleg geven.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE