De artikelen heeft mij goed geholpen
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank.
erg tevreden
Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.
Duidelijke omschrijving, goedkoop en snel bezorgd.
Dankuwel voor de fijne review.
alle vragen werden probleemloos beantwoord en levering ging razendsnel
Wat een mooie beoordeling! Bedankt.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Ik ben tevreden
Goed om te lezen, bedankt voor de fijne review.
Klasse
Wat goed om te lezen! Dankuwel voor de mooie beoordeling.
Tevreden. Geen enkel probleem ondervonden.
Hartelijk dank voor de fijne review.
Het was snel en goed aangeleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Het was jammer dat de bezorger veel vroeger kwam dan de tijd die ik mocht kiezen. Mevrouw lag nog op bed en had er nog niet op gerekend, tevens was mw behoorlijk ziek van Corona en moest de douche stoel nog door haar zelf in elkaar gezet worden.
Beste, Excuses dat wij ons niet hebben gehouden aan de gemaakte bezorgafspraak. Dit is niet netjes. Normaliter nemen wij vooraf contact op met de klant om te vragen of de bezorging eerder (of later) kan plaatsvinden. Dit kan uiteenlopende redenen hebben. Bijvoorbeeld dat bepaalde bezorgopdrachten vervallen, of er juist bijkomen. In verband met de richtlijnen van het RIVM beperken wij het contact met onze klanten tot een minimum. Dit kan de reden zijn waarom de douchestoel niet in elkaar is gezet, gezien mevrouw besmet is met het virus.
Bedankt voor het perfecte cijfer!
Mijn ervaring met Vegro verpleegartikelen is bijzonder goed. Goede spullen en goede levering.
Wat fijn om te horen dat u zo positief bent. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Prima goed geregeld
Bedankt voor de goede beoordeling!
Super super
Bedankt voor het mooie cijfer!
De spullen werden snel geleverd op de afgesproken tijd, en er werd netjes van te voren gebeld dat ze onderweg waren
Fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor de goede beoordeling en het mooie cijfer.
Prettig en snel geholpen
Goed om te horen! Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
Vlotte levering van bestelde artikel.
Bedankt voor de goede review!
Deugdelijk materiaal
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
Ik kan nog geen oordeel geven. De kinder bloeddrukband die ik besteld heb bleek na mijn bestelling niet voorradig. Dit stond niet bij het artikel in de webshop. Ik kreeg later een mail met 8-10 dagen levertijd. Dit termijn is nog niet voorbij. Dus als dit termijn niet langer wordt ben ik tevreden. Ik heb de bloeddrukmeter in jullie winkel gekocht, maar kinderband hebbrn ze niet standaard liggen. Als de band er niet is met 10 werkdagen moet ik met mijn zoontje op extra controles gaan komen voor alleen zijn bloeddruk terwijl ik die ook zelf mag meten en mailen.
Beste, Helaas zijn wij niet in de mogelijkheid om de bestelling te leveren binnen de eerder aangegeven 10 werkdagen. Vanuit de leverancier hebben wij het bericht ontvangen dat het manchet pas vanaf eind januari te leveren is. Ik begrijp dat dit heel vervelend is en bied hiervoor mijn excuses aan. Mijn collega heeft u hierover ook gemaild. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
We waren heel blij dat we meteen geholpen werden en met de bezorging was het ook top en het ophalen heel tevreden
Wat een fijne beoordeling. Bedankt!
Alles wordt netjes geregeld
Hartelijk dank voor de fijne review.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
makkelijk te bestellen en snelle levering
Wat een fijne beoordeling. Bedankt.
Goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.