Pluspunten
Vriendelijk, aardig, leuk
VerbeterpuntenNvt
Dankuwel
Pluspunten
komen de afgesproken leverdagen na een geplaatste bestelling keurig na.
Dank u voor het invullen van de review.
Pluspunten
Goed bereikbaar en snelle levering.
Dank u voor het invullen van de review.
Pluspunten
Snelle levering en goede productomschrijvung
VerbeterpuntenMail sturen als bestelling verzonden is
Bedankt voor de mooie review. We geven het ook door aan onze contentschrijver!
Pluspunten
Alles is prima in orde en mooi op tijd Geen op of aanmerkingen.
Dankuwel.
Pluspunten
Makelijk site prima product en een heel snel levering. SOS hanger. Best wishes, David
Hartelijk dank en best wishes terug!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenNog geen aanleiding gevonden voor eventuele suggesties.
Qua verbeterpunten: we hopen het zo te houden (-; Bedankt voor de 9.
Pluspunten
snelle levering. prima in orde
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Mijn bookseat besteld en na 1,5 dag kreeg ik een telefoontje dat ik dit bij het afhaalpunt kon ophalen, erg prettig
Fijn dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Bestelling is inmiddels geplaatst, maar de rollator moet nog geleverd worden.
VerbeterpuntenWeet ik niet. Nog te weinig ervaring met uw bedrijf.
Bedankt voor het goede cijfer.
Pluspunten
Alles was na wens.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
De verpakkingsdoos was niet stevig en is ingedeukt bij ons bezorgd De onderste helft van de twee vierpoten was netjes verpakt, maar de bovenste helft was niet niet verpakt. Daardoor is bovenste helft is licht beschadigd. Dit vinden we minder goed
VerbeterpuntenVerpakkings materialen verbeteren + ingepakte spullen beter verpakken
Bedankt voor het aangeven van uw verbeterpunten. We hebben deze doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Correcte levering volgens afspraak.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
Goede en uitstekende service van zeer bekwame bezorgers alles wordt duidelijk uitgelegd rollator in elkaar gezet klaar voor gebruik en de lege doos is weer meegenomen
Fijnzo! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Voor het eerst wat besteld bij Vegro, het beoogde artikel was niet op voorraad en daar kreeg ik netjes bericht van , na 5 werk dagen had ik het alsnog in huis dus voor mijn is de bestelling prima verlopen.
VerbeterpuntenN.V.T.
Dankuwel. Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Pluspunten
goed One Line bereikbaar. nette levering. goed verzorgd.
Verbeterpunteneen 24 uurs cervice bij voorbeeld vrijdag avond bestellen en dan zaterdag brengen ik moet wachten tot maandag voor ze het brachten
Het is een goede suggestie. Bedankt.
Bedankt voor het goede cijfer.
Pluspunten
snelle levering ; 2x fijne medewerkster aan de telefoon. 1x minder prettige medewerker, nonchalant en niet geïnteresseerd in de klant als persoon.
Verbeterpuntenbij telefonisch contact is het heel rumoerig op de achtergrond ; moeilijk om te concentreren. tel contact is voor mij zeer intensief ivm mijn beperkingen. graag contact via mail beter mogelijk maken. dus ook antwoorden via mail en niet mijn mail beantwoorden met een onverwachts telefoontje omdat jullie dat makkelijker vinden. hou ook in dit geval rekening met de wensen van de klant!
Bedankt voor het aangeven van uw verbeterpunten. Deze zijn doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling zodat ze uw punten mee kunnen nemen.
Pluspunten
Dankuwel voor deze beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, goede produkten en goed verpakt. Wat wil men nog meer?
VerbeterpuntenNiets
Bedankt voor de goede review.
Pluspunten
prima service en doen wat ze zeggen
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
vriendelijke telefonisten bij de klantenservice. goede service
Bedankt voor de goede review.
Pluspunten
Ruim assortiment Snelle levering Professionele uitstraling
VerbeterpuntenGeen update over je bestelling Niet alles is altijd op voorraad in de winkels
Bedankt voor uw review. Begrijp ik goed dat u geen bericht heeft ontvangen omtrent een bestelling die niet op voorraad was? Dit is namelijk wel de bedoeling. Voor artikelen die niet binnen 3 werkdagen geleverd kunnen worden nemen wij contact op om de klant te informeren over de werkelijke levertijd.
Pluspunten
alles is goed met het bedrijf
Dat is heel fijn om te horen. Bedankt, voor uw review.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE