Heel erg tevreden. Snel geleverd, en niets is teveel.

Uitstekende

Gaat heel goed, ben zeer tevreden..

Super goede service

Snel gebracht ,goede uitleg over gebruik

Vriendelijk en behulpzaam

Er werd met me mee gezocht en ze heeft nog navraag gedaan. En de rolstoel werd snel geleverd. Topppie

Snelle levering en simpel

Bestelling van de benodigde artikelen was simpel. Levering was zeer snel. Waar levering even niet snel mogelijk was, werd hier keurig over gecommuniceerd.

Goed en snel geholpen en er werd ook meegedacht.. er zit iemand achter de telefoon die meeleeft geweldige lieve vrouw.

Supersnelle service

‘s middags besteld, volgende dag geleverd.

helemaal Super!!!!

Mijn ervaring is helemaal super !! 5 sterren !!! Hoef maar te bellen en het komt helemaal voor elkaar , klantvriendelijk en geduldig luisterend .

Op tijd geleverd, rolstoel ziet er netjes uit!

tevreden

schootmobiel tas

Omschrijving is misleidend

Het bedhek kan niet vanuit bed zelf veilig omhoog gehaald worden; het moet dus door een ander gedaan worden, wat niet de bedoeling is voor iemand die alleen woont. Maar zo wordt het wel gepresenteerd.

Erg goede service

Alles prima geregeld en keurig volgens afspraak..

via de website artikel besteld en de volgende dag al bezorgt, kan niet beter !

Levering valt tegen

Ik had een douchestoel gevraagd, op de afbeelding was het een witte plastic stoel , leek hanteerbaar. Geleverd een combinatie po/ douchestoel, ijzer met gecapitonneerde rug en zitting! Moeilijk hanteerbaar en qua afmetingen net passend in de douche! Een tegenvaller dus!

rolstoel

Rolstoel besteld. Werd keurig op tijd thuis bezorgd en zo ook weer opgehaald. Prima services, zou het de volgende keer weer zo doen.

Super service !!

Op zondag online een hometrainer besteld, op maandag werd er al gebeld om een afspraak te maken voor de levering. 2 dagen later is de hometrainer gemonteerd geleverd, en we kregen ook uitleg over de display en zo. Zowel als de hometrainer zelf, als de service, allebei top bij Vegro !!

Goede producten goede prijs

Zeker voor de volgende keer om hier weer te bestellen

Snel en gemakkelijk

Een snelle levering van goede kwaliteit hulpstukken bezorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel.

De hulpmiddelen waren de volgende dag gelijk in huis

Top!.

Prima geregeld

Alle producten zien er goed uit met duidelijke uitleg van de bezorger

Mijn moeder is er super blij mee

Mijn moeder is er super blij mee ook voor boodschapjes tedoen

Snel geholpen

Veel keuze