Pluspunten
Keurig snel bezorgd
Dankuwel voor uw review. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Enorm assortiment hulpmiddelen, snelle levering.
Dankuwel. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Goede, betrouwbare service
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen, en mee te helpen bij keuze, Levering ook prima en op tijd
Dankuwel. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Geen enkel
VerbeterpuntenBeter lezen en communicereb zodat je niet 30 keer hetzelfde moet zeggen
Excuses voor de miscommunicatie. Hierbij wil ik nogmaals bevestigen dat u aanstaande vrijdag op de afgesproken plaats en binnen het afgesproken tijdsblok uw bestelling ontvangt.
Pluspunten
Goede service en vriendelijke
Dankuwel.
Altijd goed. Dank u!
Pluspunten
Goed product geleverd.
VerbeterpuntenGeen boekje bij de bestelling doen met kortingsbonnen die al ruim verlopen zijn. Graag een email dat de bestelling verzonden is.
Gelukkig hebben we toch nog een 10. Dat is aardig. We zullen de bonnen weghalen bij de inpaktafel. Aan de track en trace wordt gewerkt. Dank voor de moeite.
Pluspunten
Goede producten, goede voorlichting, goede service
Hartelijk dank, dit horen we graag.
Pluspunten
Snelle, vakkundige levering
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Veel keuzes. Handig winkel in de buurt voor advies
VerbeterpuntenJe kan geen datum invullen wanneer je wilt huren of lenen. Hierdoor misverstand en meerdere keren heen en weer bellen. Ik wilde op tijd, 2 weken vooraf, zijn met spullen die ik na operatie nodig heb. Dit stond nu de volgende dag al klaar. Gelukkig kon dit wel geregeld worden zonder extra kosten.
Dank u voor de mooie beoordeling. En voor de suggestie. We zullen dit meenemen en de mogelijkheden bekijken.
Pluspunten
Snelle en deskundige mensen. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Het verzenden was prima.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
keurig verpakt en op tijd geleverd
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Alles is prima in orde
VerbeterpuntenToon op de website een juiste afbeelding van de artikelen. Zie de verpakking van de onderzoekhandschoenen.
Dank u voor de mooie beoordeling. En voor de suggestie. We zullen er goed op letten.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Ondanks dat ik het verkeerde besteld had heeft men na melding spontaan het juiste geleverd.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Online bestelling gedaan niets op aantemerken prima daarna telefonisch contact over andere hulpmiddelen ook hier ben ik zeer tevreden over
Bedankt voor de mooie review.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenklantvriendelijkheid met name aan de aan de telefoon,
Dit is natuurlijk geen review waar wij blij mee zijn. Inmiddels is telefonisch contact met u opgenomen door onze klantenservice om dit recht te zetten. Excuus voor de nare ervaring.
Pluspunten
Ruim assortiment, vriendelijke mensen in de winkel.
VerbeterpuntenIk had een scootmobiel gehuurd die tijdens het rijden stuk ging. De spoeddienst zei me niet aan een vervangende scootmobiel te kunnen helpen en me alleen door een chauffeur naar huis te kunnen laten brengen. Pas een uur en een kwartier later werd ik door de chauffeur gebeld, al die tijd stond ik op straat in de regen op een kapotte scootmobiel te wachten. Ben door de spoeddienst (niet de chauffeur!) naar mijn mening zeer onvriendelijk te woord gestaan. Als wat de chauffeur zei over het tijdstip dat hij de melding kreeg klopt, is mijn vraag pas een uur nadat ik om hulp had gebeld aan hem doorgegeven. Bij nogmaals tussentijds bellen van mijn kant was "de dienstdoende" ook voor de telefooncentrale onbereikbaar. Ik ben door een familielid uit de regen opgehaald, heb de scootmobiel moeten achterlaten (die pas na meer dan twee uur werd opgehaald) en zit nu zonder vervanging thuis waardoor ik niets meer kan. Los van het feit dat ik nu geen vervoer heb vond ik de manier waarop ik behandeld ben heel vervelend.
Dit is echt niet de bedoeling. Wat een nare ervaring. Het spijt ons heel erg. Onze klantenservice zal telefonisch contact met u opnemen om dit voorval te bespreken.
Pluspunten
prima service
Dank u!
Pluspunten
Super snelle levering en tot volle tevredenheid.
Bedankt voor de mooie review
Pluspunten
snel en goede service. Duidelijk uitleg. Wist niet dat een hulpmiddel kon voor kinderen.
Verbeterpuntengeen. ben echt blij met de oplossing
Soms hebben kinderen ook hulpmiddelen nodig. Wij zijn er voor iedereen! Altijd goed om te horen dat er geholpen is.
Pluspunten
Bedankt voor telefonische reactie. Terugbetaling inmiddels tot tevredenheid geregeld. Ik was toch iets te snel met mijn aanvankelijke reactie. Sorry.
VerbeterpuntenKan geen oordeel geven. Door mij bestelde artikel bleek uiteindelijk een levertijd te hebben van 4 - 6maanden, zodat ik mijn bestelling geannuleerd heb. Terugstorting betaling verloopt uiterst langzaam.
Het is jammer dat het artikel niet sneller geleverd kon worden. Gelukkig is de terugstorting inmiddels geregeld en hebben wij even telefonisch contact gehad. Geen losse eindjes. Dank u voor de moeite om dit te delen.
Pluspunten
HET GELEVERDE PRODUCT(TOILETSTOEL SWIFT COMMODE) IS VAN ZEER GOEDE KWALITEIT EN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK .DE AFLEVERING WAS PRIMA,DE KLANTEN SERVICE WERKT OOK DUIDELIJK.KORTOM EEN PRIMA BEDRIJF .
VerbeterpuntenDE BETALING VOORAF IS NIET ZO MODERN MEER,BIJ VELE BEDRIJVEN IS ER OOK EEN AFTER PAY SYSTEEM.ER ZIJN VEEL OUDEREN DIE NIET TELEBANKIEREN EN KIJKEN DAN BIJ ANDERE BEDRIJVEN DIE DE MOGENLIJK HEBBEN MET AFTER PAY .
Dank u voor uw 10 maar ook zeker dank u voor uw verbetersuggestie. Op de achtergrond zijn we altijd bezig met vernieuwen. Dit idee zullen we zeker meenemen. U heeft gelijk!
Pluspunten
Stipte levering , juiste product !!
VerbeterpuntenIk zou het op dit moment niet weten
Dat klinkt goed. Dank u wel!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.