Wachttijd verkorten levering armschaal krukken
Dank u voor uw reactie. De snelste manier om aan krukken te komen is rechtstreeks naar onze fysieke winkel te gaan. Daar zouden ze altijd op voorraad moeten zijn en kunnen ze zo meegenomen worden. Indien u huurt via de website is daar altijd verwerktijd tussen.
Pluspunten
Goede informatie
Hartelijk bedankt voor uw review. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze informatieverschaffing.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
correcte opvolging van Uw afspraken. Een goed assortiment met een duidelijke beschrijving.
Hartelijk bedankt voor uw review! Een duidelijke en goede productbeschrijving staat bij ons hoog in het vaandel. Fijn dat u dat ook zo ervaart!
Pluspunten
De telefonische en emailservice was zeer goed maar het artikel heb ik nog niet ontvangen. Er is een levertijd van 10 werkdagen. Ook dat werd aan mij correct medegedeeld.
VerbeterpuntenGeen.
Dank u wel voor het mooie cijfer. Het klopt inderdaad dat sommige artikelen een iets langere levertijd hebben. We hebben heel veel op voorraad, maar als het nodig is, bestellen wij rechtstreeks bij de leverancier. Zo kunnen wij een maximale keuze aan specialistische artikelen aanbieden.
Er word aangegeven dat het product binnen 3 dagen geleverd word, maar na 4 dagen krijg je te horen dat het product niet op voorraad is en later geleverd gaat worden. Terwijl je wacht op krukken en voor de rest niks kan doen.
Excuses hoe het is verlopen. Hopelijk is alles nu naar wens.
Pluspunten
goede klantenservice, probleem snel opgelost
Verbeterpuntenverkeerde bestelling binnen gekregen
Onze excuses dat het mis is gegaan met de bestelling. We hopen dat alles nu naar wens is.
Pluspunten
Ruim assortiment, vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenDe bediening was vriendelijk, maar niet erg deskundig. Onduidelijkheid over bezorging. Een bestelling zou, volgens uw mailbericht, binnenkort verzonden worden, maar bleek al lang bij de buren bezorgd te zijn.
Vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de bezorging. Onze excuses daarvoor. We hebben uw verbeterpunten doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. We hopen dat het artikel wat u heeft ontvangen naar wens voldoet.
Pluspunten
Alle info is online te vinden. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenTijd van bezorgen kwam niet overeen met daadwerkelijke tijd.
Bedankt voor de 10! Achter de schermen wordt hard gewerkt om de levertijden scherper te krijgen.
Pluspunten
Superservice
Dank u hartelijk voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle, accurate afhandeling van de bestelling.
Hartelijk dank voor uw review!
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde producten.
Dank u wel voor uw beoordeling.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
VerbeterpuntenSneller reageren, had nu al ergens anders besteld
Bedankt voor uw review. Wij streven ernaar om dezelfde (werk)dag of de eerstvolgende werkdag te reageren.
Pluspunten
Snelle afhandeling ,ondanks mailfout mijnerzijds.Bestelling was voor een oudere buurvrouw onkundig om iets te bestellen. Fijn dat alles soepel verliep,ondanks geen tijd of dag van versturen.
VerbeterpuntenGeef aan wanneer het bestelde verzonden is,zodoende kan rekening worden gehouden met de aflevering. Nu weet je pas als je niet thuis bent dat er een stuk voor je is.
Bedankt voor uw review. Wij zullen uw verbeterpunt in overweging nemen.
Pluspunten
Alles goed verlopen
Fijn om te horen. Bedankt voor de moeite.
Pluspunten
Alles verloopt prima bij dit bedrijf. In de zaken en via internet, afhandelingen lopen goed, Via internet wordt het vlug bezorgd bij de klanten.
VerbeterpuntenKan het zo niet noemen, naar mij idee loopt alles goed.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
vriendelijk,snelle levering rustige omgeving..
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Leuk Aardig Behulpzaam
VerbeterpuntenNVT
Bedankt voor uw positieve review.
Pluspunten
Er volgt een levering op mijn bestelling
VerbeterpuntenBestelde een nieuwe armleuning voor een rolstoel die al na een jaar kapot ging. Kreeg na ruim een maand de toezegging dat er een nieuwe armleuning gekocht kon worden. Krijg nu een po geleverd! Moet binnen 24 uur reageren op lever fouten. Wacht nu alweer enkele dagen op een reactie.
Onze excuses dat u het verkeerde artikel van ons heeft ontvangen. Ik heb begrepen van onze afdeling Verkoop dat er telefonisch contact is geweest en er een nieuwe afspraak is gemaakt voor de bezorging van het door u bestelde artikel
Pluspunten
betaalbaar vergeleken bij andere site s waar ik op gekeken heb. duidelijk aangegeven wanneer iets geleverd wordt. werd sneller geleverd als aangegeven was.
Dank u wel. We waarderen uw compliment, want hier doen wij het immers voor.
Pluspunten
Duidelijke website vriendelijk personeel snelle reactie en duidelijke afspraken over de bezorging. Ik ben heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel.
Dank u wel. We waarderen uw compliment, want hier doen wij het immers voor.
Pluspunten
VerbeterpuntenMelden wanneer iets is verzonden
Dank u voor het plaatsen van deze review. Achter de schermen zijn we bezig de 'track and trace' te verbeteren.
communicatie
Excuses dat er heel wat pogingen nodig waren om in contact te komen met ons. Ik heb begrepen dat mijn collega u een voorstel heeft gedaan om 30% van de aanschafwaarde terug te betalen, als u de scootmobiel bij ons inlevert. Tevens is u verteld dat u de scootmobiel particulier kunt doorverkopen. De keuze is volledig aan u. Als u gebruik wilt maken van ons voorstel horen wij dat graag.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke website, besteld artikel snel geleverd en naar wens!
Goed om te horen. Complimenten zijn altijd leuk. Hartelijk dank.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.