Respectloze organisatie

Mijn vader had een rollator en douchestoel te huur van de Vegro. Na 2,5 maand ziekenhuisopname is hij helaas overleden en de rollator en douchestoel moesten retour. Dat is niet het eerste waar je aan denkt in zo’n situatie. Er kan een ophaalafspraak worden gemaakt, echter was mijn vader alleen en daar dus niemand thuis. Dit kan alleen in een tijdsvak, wat je dan een aantal uur van tevoren hoort. Niet echt handig icm werk en gezin en ziekenhuisbezoeken. Deze hebben wij zelf dus retour gebracht. Pas op het moment dat deze spullen retour waren werden de kosten gestopt. Na uitgebreid mijn verhaal te hebben gedaan bleven de facturen komen. Vervolgens kwam Vegro met een ‘compromis’ en moest ik alsnog de helft van de factuur betalen. Je bent je vader kwijt, er moet een hoop geregeld worden en je wilt ook nog toe komen aan rouwen. Enig begrip van deze organisatie was hier ver te zoeken. Het ging om een klein bedrag, maar de manier waarop er toch nog wat geld uit moest worden getrokken vind ik respectloos. Vooral in het kader van ‘goede zorg’ waar deze organisatie voor zou moeten staan. In mijn ogen gaat het om 1 ding; geld. Ik zou Vegro absoluut niet aanraden, maar zelf een hulpmiddel aanschaffen zoals een rollator. De prijs die je betaald om een rollator te huren is bizar. Na een paar maanden had je daar zelf al een paar rollators van kunnen kopen. Het zou jullie als organisatie sieren om wat meer begrip te tonen in zulke situaties. Uiteraard snap ik dat er ergens een grens moet worden getrokken, maar dreigen met een incassobureau voor een bedrag van €38,50 gaat mij wel te ver en vind ik onacceptabel.

supersnelle en correcte levering

Vandaag besteld, en echt de volgende ochtend geleverd. een zeer nette postoel.

Vriendelijke mensen, prima service

Voor mijn moeder een antidecubitus matras en zitkussen besteld. Het werd vlot geleverd. Ook het laten ophalen was snel geregeld. Jammer alleen dat de winkel in Haarlem permanent is gesloten. Wat mij betreft is het de moeite waard deze beslissing te herzien en een nieuwe locatie in Haarlem te openen, want er zijn potentiële klanten genoeg die graag bij Vegro zouden willen huren dan wel kopen.

Simpel, snel en goede service van Vegro.

Ik had een rolstoel nodig op korte termijn. Vandaar gewoon even op de Vegro site simpel en snel hun aanvraag formulier ingevuld en de volgende dag de rolstoel al meteen ontvangen. Service was precies op schema en ook heel duidelijk gecommuniceerd van Vegro kant. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de ontvangen Vegro service en kan ik ten zeerste aanraden.

Wat ik heb geleed ziet er netjes en heel uit.

Het is jammer dat een 2e rolstoel niet vergoed word. En huren is duur. Je kan dan beter een 2e kopen voor boven. Als je nog ff niet kan lopen.

Prima geregeld

De mensen zijn heel behulpzaam

Vriendelijke en behulpzame mensen

Medewerkers denken met je mee voelt heel goed

Hele fijne douchestoel

Zeer comfortabele douchestoel!!!

Ruime assortiment en snelle levering

Ivm herstel na operatie hulpmiddel geleend bij Vegro., Makkelijk online proces en supersnel geleverd.

Ben heel goed geholpen en ze zijn super snel met leveren En de rolstoel zit ook perfect Hebben veel plezier aan de stoel en komen nu ergens zonder dat er iets in de weg staat

Makkelijk aan te vragen, snel aan huis gebracht door vriendelijk en professioneel persoon

Rollator is mooi en praktisch.

Ik heb een Rollz Flex gekocht. Boodschappen mee gedaan - grote tas - alles kon er in. Het lopen was even wennen. Ik moet er dichtbij lopen. De banden rijden heerlijk op asfalt, maar de Goudse straten zijn nogal ongelijk/hobbelig. Dan maken de banden echt herrie. Had ik niet verwacht van foam banden. Ik ben er toch heel blij mee!

voetpijn

een uitstekende winkel ook online

Uitstekend service en ervaring gehad

Uitstekend service en ervaring gehad

Goed product geleverd.

snel levering

Zeer goed en netjes verstuurd

geweldige service

Na opnieuw een plotselinge opname in het ziekenhuis en thuiskomst, de volgende dag alweer hulpmiddelen thuis gebracht!!!

Snel, bereikbaar, correct, vriendelijk behulpzaam en goede hanteerbare fit for use spullen !

Een/Het geluk bij een ongeluk(kige omstandigheid)

Goed materiaal

Nette rolstoel

Snelle levering.

De volgende dag werd het artikel bezorgd door een vriendelijke man.De douchestoel is een prima hulpmiddel voor mijn man.

Snel en hele aardige medewerkers! Dank voor jullie hulp :-)

supper

als ik iets nodig heb hoef ik maar te bellen en het gebracht.

Mijn bestelling online gedaan,ging niet helemaal goed en toen goed geholpen aan de telefoon. Alles keurig afgeleverd volgens afspraak

Hele fijne en vriendelijke medewerkers die alles snel hebben geregeld. Ik ben zeer tevreden

Ik heb een bed besteld en was vergeten ook aan te vinken dat daar een matras bij moet. Ik werd keurig opgebeld door een mevrouw om mij daarop te attenderen. Gisteren is het bed (met matras) geleverd en keurig in elkaar gezet door een rustige jongen. Top service. Zeer gewaardeerd

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire