Nette verpakking, te late levering

Iets bij Vegro besteld, want het zou er een dag later zijn. Netjes voor 15:00 besteld. Helaas liep de levering toch vertraging op en werd het een dag later. Bestelling was netjes verpakt verder.

Prima artikelen en levering

Erg fijn dat ik na mijn ongeval zo snel een hoog laag bed tijdelijk kon lenen en dat het zo snel bezorgd kon worden.

Perfect geregeld

De ene dag via website besteld,de andere dag geleverd.Perfect geregeld.ZEER TEVREDEN

Uitstekend.

Goede service, prettige mensen en de levering was adequaat en snel.

erg goed

Vriendelijke service, alles gauw geregeld. en ophaal service ook helemaal goed.

Makkelijk en snel

Top geregeld, snel bezorgd.

Super geregeld, snel besteld via de site. Top service en super snel in huis.

slecht tot goed

Ik had vroeger een andere toiletstoel die duurder was en nu een goedkopere en kan toch merken waar het verschil is, want het emmertje is van mindere kwaliteit dan de vorige.

Uitstekende service

Een goede oplossing wat heel snel geregeld kon worden. Alles werd netjes in elkaar gezet om het na mijn operatie dragelijker en comfortabel te maken. Goede service!

Bestelling uitgevoerd zoals verwacht!

Goed produkt en snel geleverd

Voldoet aan de verwachting

goede en snelle service

pakket werd snel bezorgd en was keurig verpakt.

Prima geregeld.

Top.

Netjes en goede service. Ook erg vriendelijke bezorger.

Werkt helaas niet

Ik had 2 kruk klem houders voor de fiets gekocht zodat ik mijn krukken veilig mee kan nemen op de fiets. Helaas zijn deze niet te bevestigen op een elektrische fiets waardoor ik ze niet kan gebruiken.

Het kan altijd beter

Mijn ervaring is dez, het is allemaal prima, alleen de factuur daar wacht ik nog op, wanneer krijg ik het wacht al zo lang er op. Graag u mening.

De zuignappen van de beugel kwamen los: levensgevaarlijk!

De beugel met zuignappen die we hadden besteld voor bij het bad van mijn moeder bleef niet zitten toen zij zich hem vastpakte. Gelukkig waren wij erbij om haar te helpen. Levensgevaarlijk!

hele snelle levering, goede service

hele snelle levering, goede service

Fijne reissokken

De sokken zijn strak stevig maar ook makkelijk om aan te trekken

Kan geen batterij vervangen, kliksysteem werkt niet .

Slechte gebruiksaanwijzing bij het product.

uitstekend

snelle en correcte levering

Heel goed en correct.

Ben zeer tevreden

Product prima levering duurde langer

Product prima, levering duurde langer dan beloofd.

Alles goed gegaan. Snel geleverd

Materiaal en service prima, wel foutjes in bestellingen

Het bestellen van spullen, telefonisch of via de site, loopt prima en vaak wordt het al de volgende dag afgeleverd. Het materiaal voldoet goed. Helaas gaat het wel eens fout in de administratieve nauwkeurigheid: 1 kruk geleverd i.p.v. de gevraagde 2, een rolstoel waarop de beensteun niet bleek te passen, een tafeltje geleverd waarom niet is gevraagd. Als jullie dat verbeteren, geef ik 5 sterren!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire