Ik ben tevreden met wat ik heb gekregen.

Gelukkig dat jullie ook een online winkel hebben. Dat een winkel voor slecht lopende mensen zo weinig parkeerplaatsen heeft is te gek voor woorden. Dat gezegd, ik ben blij met de artikelen die bij mij zijn afgeleverd.

Makkelijk aanvragen

Het aanvragen ging goed, maar ik wist niet dat je eigenlijk eerst telefonisch een formulier moet aanvragen. Maar het kwam dik in orde evenals later een wijziging. Een mail bevestigde de afspraak en de wijziging. Klasse!

Behulpzame

Behulpzame

Snel en netjes

...

super goede service

Na 1 telefoontje werd de geleende materialen de volgende dag opgehaald. super service

Goede service!

Goede rolstoel en makkelijk uit elkaar te halen

We zijn tevreden

We zijn tevreden

Gewoon goed

Niets op aan te merken.

Koel sjaal

Artikel is snel en correct geleverd.. Alleen bij kleuren kiezen online van sjaaltje staan niet alle kleuren jammer genoeg bij het artikelnummer. Maar sjaaltje is een echte aanrader en blijft lang koel! Ben er erg blij mee.

Heel goede service

Snelle levering en prima materiaal

Schoon, functioneel materiaal.

Na te hebben besteld, zeer snel geleverd. Erg tevreden.

Goede service, snel en fijn geholpen.

De krukken waren de volgende dag bezorgt, in goede staat. Het enige waar ik een opmerking over kan maken is dat je direct betaald voor bezorgen én ophalen, terwijl ik de krukken zelf terug heb gebracht.

Snel geregeld. Fijn dat de rolstoel snel was geleverd en weer opgehaald. Top

goede service

De geleende rolstoel voldeed aan alle verwachtingen

Zeer te vrede. Dank U.

Nog maals bedankt

TOP

Goede service en snelle levering !

Snelle afhandeling

Deskundige medewerkers

Zeer klantonvriendelijk

Zeer correct aan de telefoon maar zondere enige empathie Na het schrijven van een brief met uitleg over de situatie was het antwoord van Vegro een rekening zonder begeleidend schrijven . Vind dit zeer klantonvriendelijk.

Top! Zeer klant vriendelijk en service verlenend.

Zeer service verlenend!

Product was netjes thuisbezorgd binnen het tijdvak.

Artikel is prima, service niet zo

Ik heb een kolf gehuurd. Die is keurig afgeleverd. Ophalen is echter nogal moeite geweest, en de klantenservice niet zo behulpzaam.

Makkelijk te bestellen en mooi op tijd geleverd.

Uitstekend.

Flexibel, snel en correct

Product aangevraagd, volgende dag geleverd op aangegeven tijdstip.

zeer positief

heel fijn en nauw keurig

Snelle levering en goede materialen.

Na het bellen werd er zonder problemen een afspraak gemaakt voor de levering van de materialen. Goed op de hoogte gehouden van het tijdstip. Vriendelijke meneer die de spullen netjes plaatste en in elkaar zette. Er werd telefonisch goed meegedacht over een oplossing ivm een vraag van mijn kant.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire