Heel erg tevreden

Vegro is snel met alle leveringen.

Bestel via online

Gemakkelijk via online bestellen

Heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen heb een mailtje van jullie gehad, dat uitverkocht was en levering 10 dahen zou duren. Ik zie mijn bestelling tegemoed. M.vr.gr Wim

Perfect en gemakkelijk te regelen

1e keer hulpmiddelen geleend en gekocht gaat wel het gemakkelijks via persoonlijk telefonisch contact. Dit i.v.m. de keuze en mijn onwetendheid welke wel en niet vergoed worden door verzekering. Eén minpuntje ik heb een 1xtoiletverhoger gehuurd maar heb toilet boven en beneden (slaap boven) maar 2e toilet verhoger niet mogelijk via de verzekering. Dus die maar gekocht goedkoper dan 6 weken huren.

Hele goede service

Beorging liep vlotjes en de uitleg was ook dik in orde.

Breed aanbod lenen

Er zijn genoeg artikelen welke te leen zijn voor een ruime periode. De levering is snel en netjes.

Prima bedrijf

Klantenservice zeer goed bereikbaar! Goede verstaanbare en vriendelijke medewerkerster. Veel informatie ontvangen.

Geweldig en snel geleverd

Super snel geleverd en precies wat ik nodig had. Spullen die je moeilijk ergens anders kan vinden vind ik hier.

Een zeer spoedig verzenden van de bestelde producten,

het is nog wennen om het een en ander te gebruiken. Jammer dat artikel om een lipje van een blikje te gebruiken er bij heeft gezeten, ik weet dat ik het gezien heb. Ik vermoed Zelf dat het met oud papier en de opruimwoede van mijn hulp verdwenen is .

Prima rolstoel, prima haal breng service

Prima rolstoel, prima haal breng service

Sta-op stoel zeer comfortabel

Mijn schoonvader vindt de sta-op stoel die ik voor hem heb gehuurd zeer comfortabel. Echt een uitkomst voor zijn bezoek uit het buitenland. Heerlijk relaxt om in te zitten.

Uitstekende service

Altijd snelle levering en het ophalen was ook zo gebeurd. Vriendelijke medewerkers, prima uitleg.

Keurig verzorgd. Vriendelijk personeel.

Snelle levering; goede artikelen, aardige medewerker.

Bestelling was snel geregeld echter ruilservice doppen nog geen antwoord op gekregen

De bestelling van koop krukken en leenservice douchekruk prima. De doppen voor krukken heb ik snel teruggestuurd met bijgesloten geleverde brief voor levering juiste doppen bij de krukken. Daar helaas nog geen antwoord op gekregen.

Snel, helder en goed

Snelle en goede levering, heldere communicatie.

viel tegen

ik was naar een winkel gegaan en toen werd er tegen mij gezegd dat ik het nummer maar moest bellen om een bestelling te plaatsen omdat het pas over 3 weken was, en 1 week vroeg genoeg was, heb aangegeven dat ik onderarm krukken en rollator nodig hebben vanwege artrose in mijn handen voornamelijk in mijn duimen, en ik vanuit het verleden weet dat er niet zoveel van zijn maar nee ik moest toch over een week van te voren maar het nummer maar bellen.

Aflevering en instelling zeer klantgericht.

Klantgericht

hij is goed

en hij is makelijk

Geen telefoon # dat in het buitenland goed werkt en allesmoet digitaal.

Ik had heel veel problemen met het aanvraag formulier

Eerste klas materialen die op de juiste manier worden aangeleverd.

Hele snelle hulp, geduld bij uitleg en goed materiaal

perfect

perfect

Heel behulpzaam en meedenkend

Een verkeerd meegeleverd onderdeel werd heel snel omgeruild. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en in de bezorging.

Snelle levering, goede service

Zeer positief

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire