Zeer hulpvaardige en meedenkende medereizigers.

Geweldig,ik ga ze kopen.

Het is fijn om met je beperkingen deze hulpmiddelen te hebben,een wereld van verschil.ben er zeer blij mee.hoop dat ik ze kan kopen als mijn leen termijn is af gelopen.kan niet meer zonder.

Ik ben blij met stoel

De stoel helpt mij enorm bij het veilig douchen

Halve dag op rolstoel gewacht die niet kwam

Na een halve dag gewacht te hebben belde ik op wat er mis was gegaan en kreeg toen te horen dat we geen recht meer hadden op een rolstoel terwijl ik een email had gekregen met datum en tijd. Dus gezegd fijn dat dit even gecommuniceerd is. En toen gaf deze mevrouw haar collega de schuld. Lekker makkelijk maar ondertussen was onze ochtend weg en geen rolstoel.

Top geregeld

De volgende dag al geleverd vriendelijk en behulpzaam.

Een uitstekende Topro Pegasus rollator

Vanuit een perfecte uitleg door de medewerkster Vegro MCL Leeuwarden, heb ik een uitstekende rollator.

Duidelijk snel top

Zeer snel en efficiënt geleverd.

Ik had een rolstoel nodig op zeer korte termijn. Deze is de volgende dag geleverd. Kwalitatief goed en fijn in gebruik.

Onduidelijkheid mbt wel of niet voorradig zijn rolstoel

Rolstoel besteld welke geleverd zou worden. De dag voor levering telefoontje dat men - vegro- niet zeker was van voorraad. Wel 2 rolstoelen betaald, slechts 1 besteld. Nav telefoontje afbesteld en zelf rolstoel gekocht. Wacht nog op terugbetaling

Zwaar slecht

Als heel erg bedroevend. Ik had een rolstoel besteld, ik wilde deze huren zodat ik niet verplicht was om thuis te zitten met het mooie weer. De rolstoel gelijk betaald, maar geen rolstoel ontvangen. Daarna ruim een week moeten wachten op mijn geld. Daar moest ik zelf achteraan maar tot op de dag van vandaag geen excuus of uitleg waarom ik de rolstoel niet heb gekregen. Dus bedankt voor het verplicht thuis zitten.

Goed contact met klantenservice en de levering was goed op tijd

Mijn bestelling werd na inschrijving (erg makkelijk) de dag erna al door een zeer vriendelijke man aan de deur afgeleverd. Top.

Van afspraak 1 tot bezorgen van afgewerkt rug Corset perfecte omgang heel vriendelijk . Ben heel dankbaar

Snel geregeld

Ik heb tijdelijk een rolstoel nodig. Via Vegro makkelijk online geregeld en de volgende dag in huis. Ze kwamen wat later dan de geplande tijd, maar daarover werd ik netjes gebeld. Rolstoel functioneert prima. Al met al zeer tevreden.

fantastisch

het is niet de 1e keer dat ik gebruik van de diensten van Vegro en het is elke keer weer een belevenis om mee te maken. snelle afhandeling en vriendelijk personeel.

Top, snel en netjes geregeld

Vlot geregeld en keurig op de afgesproken tijd geleverd

Ik wacht nog op terugbetaling van het artikel dat niet goed was.

Verder vriendelijk aan telefoon

Zie beschrijving

Ik heb een leenrolstoel van u Dat is voor tijdelijk tot ik mijn stoel heb, aangepast op mij Ik red mij hier wel mee, maar is niet optimaal Zit hier en daar wat ruimte op, maar dat zal wel nagekeken worden als hij ingeleverd wordt Ik ben er in ieder geval eerst mee gered Ander geval: gisteren ben ik achterover gekiept bij de deur Drempel was beslist niet te hoog Achteraf bleek dat de achterste wieltjes om kiepen tegen te gaan niet afgesteld waren Stonden op de hoogste stand Thuiszorg heeft ze voor mij goed gezet Gelukkig verder goed afgelopen Het kunnen lenen van spullen is trouwens een goede zaak M.v.g. T.Schaap

Positief

Snelle en correcte afhandeling

Makkelijk besteld, en snel geleverd.

Geleverd zoals afgesproken, heel netjes.

Snelle levering van de producten, duidelijke omschrijving erbij. Ruime leentermijn. Heel prettig.

Top zorg

Nvt

Snelle levering vriendelijk personeel

Door mijn niet blijvende ziekte, heb ik een rolstoel kunnen lenen. Dat ging gemakkelijk online en werd snel geleverd. Ook legde de vriendelijke bezorger de rolstoel handelingen uit.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire