Alles is echt goed gedaan. Website is duidelijk en kan wel alles makkelijk gewonden. Bezorgd op tijd,meneer wat mijn hulpmiddelen brengen super , hij mijn geholpen met installeren, uitleggen echt super. Bedankt voor Jullie hulp.

prima geholpen

alles naar wens ontvangen

Vlotte bezorging na bestelling!

Snel uit de brand geholpen

Zeer goede ervaring het gehuurde product was binnen een dag bezorgd en alles werd geregeld met de zorgverzekering.

uitstekend

goede en zeer snelle levering van matras

Ik vond het heel jammer dat er werd aangegeven dat ik een retournering kon afgeven in Dalfsen maar dit bleek helemaal niet te kunnen helaas en dus een rit voor niets en moest ik deze alsnog per post retourneren. Maar verder zeer tevreden hoor !

Niet op voorraad

Wat kan ik er van zeggen het artikel wat ik bestelde was niet op voorraad , kon wel 5 tot dagen duren. Wij konden er niet op wachten dus de bestelling geannuleerd. Dat was overigens geen enkel probleem.

Behulpzaam

Topservice!!

Komen afspraken op dag, uur en tijd na, snelle reacties op evt vragen en zeer nette bezorging en evt installatie aan huis. Chapeau!!!

Vriendelijk, meedenkend

Het personeel was heel vriendelijk. Ze dachten mee aan een oplossing en haalde ook alles uit de kast. Lettelijk om te passen en te proberen. Was echt top!

Douchestoel besteld en kwam snel zoals afgesproken. Later ook een overzet stoel bij de winkel kunnen ophalen op dezelfde dag als nodig was.

Er was wat vergeten er werd ervoor gezorgd dat het een dag later bij mij thuis was

Ok

Alles ok.

slecht

te lange levertijd

Snel, servicegericht, vriendelijk

Makkelijk online te bestellen/huren. Snel leverbaar. Zeer servicegerichte vriendelijke medewerkers.

Goede producten.

Goede en snelle service

Gemakkelijk de juiste producten online gevonden, en snel bezorgd. Aangezien de maar verkeerd was, telefonisch contact opgenomen en de volgende dag de juiste maat geleverd.

Goede en directe service

Goed contact via telefoon en daarna berichtje met de juiste leveringstijd van aangevraagd artikel.

Snelle levering, vriendelijk personeel Top

Goeie en snelle service

Vriendelijke mensen. Goeie ervaringen, zowel telefonisch voor info als de levering van producten

Prima geregeld

Ondanks de lockdown, toch een nelle levering van de juiste artikelen. Prima service.

Matige rolstoel

Online een duwrolstoel met kleine wielen geleend. Deze stoel was verkeerd afgesteld, de kleine voorwielen liepen aan tegen de voetsteunen die niet verstelbaar bleken. Vervolgens was op de site niet te vinden hoe je een verzoek kon sturen de stoel weer op te halen. Dit toen telefonisch geregeld. De tweede stoel bleek gelukkig wel verstelbare kleine voorwielen te hebben. ( was nodig vanwege lange benen) Dat moet je dan dus wel zelf doen want de bezorger kijkt daar niet naar. Helaas bleek de stoel buiten niet te voldoen want het reed heel oncomfortabel. Ook dit exemplaar maar weer op laten halen. Al met al geen geweldige ervaring. Het telefonische contact en de bezorging verliep wel goed.

zeer tevreden.

In de winkel in Kerkrade alle spullen gehaald, zeer tevreden. Op laten halen door jullie, telefonisch zeer correct en duidelijk behandeld. In een woord, zeer tevreden.

Snel en goed

Via de site besteld, zorgvuldig afgehandeld

Super goede service en de volgende dag al geleverd

Heel tevreden met de service! Ik had een Douchestoel gehuurd en deze werd de volgende dag al geleverd. Toen deze niet meer nodig was werd de stoel ook weer kosteloos opgehaald. Super!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire