heel goed

super snelle service

Snelle levering aan huis van de rolstoel. Stoel is prima. Tevreden!

Alles prima geregeld,snel bezorgd en prettig contact!

Eerst slecht.

Eerst verkeerde art. geleverd, na tel. contact "U heeft verkeerd besteld". Na een paar dagen het juiste art. ontvangen. Alles OK.

Snelle levering en installatie.

Zie hierboven

Het bed is fantastisch

Alleen de bezorger heeft niet door dat het om personen gaat die iets mankeren. Erg onaardig

Ik heb een positieve ervaring met vegro, goede levering, vriendelijke bezorger.

zeer snelle service

1 telefoontje ze begrepen direct wat er aan de hand was half uur later kon ik spullen afhalen 2 bestelling gedaan via internet werd de volgende dag geleverd maar morgens vroeg wil de we nog een ander artikel hebben net voor 8 uur gebald dat mede gedeeld Was lastig zij ze chauffeur is al onderweg Wij haar het probleem verteld Antwoord ik zet u even in de wachtstand Ik bel even de chauffeur even later is in orde chauffeur neemt het mee WE waren zeer verrast en blij geweldig

Snelle bezorging

Snelle accurate levering

Zeer vlot en goed afgehandeld

Mijn bestelling werd zeer vlug thuis bezorgd.

Goede en betaalbare artikelen

Goede levering en duidelijke duidelijke mails over je bestelling

Keurig verzorgd

Snelle levering.

Betrouwbare en overzichtelijke site.

Voor mijn operatie in een privé kliniek, was ik opzoek naar een aantal hulpmiddelen voor thuis. Ik wist niet hoe dat werkt met de verzekering maar Vegro neemt dat op zich. Ik hoefde alleen maar aan te geven wat ik nodig had, en voor wanneer. Vegro kwam dat kosteloos op tijd thuis brengen. Netjes met een belletje een half uur van te voren. De spullen waren zeer schoon en netjes. Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10!

Mijn ervaring was prima, goed geholpen aan de telefoon, prima bezorging!

Zie bovenstaande opmerking in één zin.

Vriendelijke man

De man die het bed kwam brengen en in elkaar zetten was ontzettend vriendelijk. Ik wist alleen niet dat het bed ook in elkaar gezet zou worden. Geen ramp want we hadden er ruimte voor. Maar misschien wel handig om in de mail of op de website dit alvast te melden.

mijn ervaring is zeer goed

Een snelle levering en een perfect artikel

Super service!

Ik kwam de scootmobiel van mijn man brengen ter reparatie en er is lange tijd aan gesleuteld. Het kostte niets en ik kon de scootmobiel de volgende dag al weer ophalen. Ik wordt ook altijd heel geduldig en vriendelijk behandeld. Altijd goed advies en goede service!

Bestelling geannuleerd zonder medeweten

Via de website een gebruikersnaam etc aangemaakt. De bestelling geplaatst, netjes een mail ontvangen. 3 werkdagen zitten wachten, geen goederen, geen mail geen bericht gehad. Zelf contact gezocht, wat bleek. De bestelling was geannuleerd omdat 1 product niet op voorraad was..? Oftewel 3 dagen op niks zitten wachten. Helaas geen goede beoordeling dus om te geven want ik vind het gewoon niet kunnen dat je mensen /klanten zo behandeld.

Snel en perfect geleverd

Het bestelde hulpmiddel werd binnen 24 uur bij mij thuis afgeleverd. Ze hebben zelfs geholpen bij het installeren van dit middel.

Prima product snel geleverd!

Het zitkussen dat ik voor na mijn heupoperatie nodig had, werd binnen één dag geleverd. Op de website had ik het juiste kussen gemakkelijk gevonden. Top!

Tot nu toe goed

Communicatie tot nu toe goed,maar levering moet nog gebeuren over 12 dagen.

Fijne ervaring

Telefonisch super behulpzaam en vriendelijk. Duidelijk en snel. Top service aan huis geleverd! Na mijn operatie, enorm blij met deze hulpmiddelen voor thuis. Maakt het een stuk makkelijker om te herstellen.

Website goed overzichtelijk en bij bestellen volgende dag geleverd .

Alleen jammer geen korting gehad

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire