Dus tevreden
Goed om te horen. Dank voor het mooie cijfer!
Na mijn bestelling had ik de hulpmiddelen een dag later al geleverd
Fijn om te horen. Bedankt voor de review!
webshop duidelijk en gemakkelijk alles te vinden,nee hoor oke.bedankt.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
Overzichtelijke website met leen-, huur- en koopartikelen en snelle levering.
Dank voor het prachtige cijfer!
Wij hadden 4 doppen besteld en betaald, toen het pakketje thuis kwam zaten er maar 3 doppen in, dat was een teleurstelling, want een stoel heeft 4 poten, dus konden we ze nog niet gebruiken. Het was prettiger geweest, als er tegelijkertijd vermeld werd dat de 4e dop niet in voorraad was, maar dat werd niet verteld. Ik heb toen opgebeld en verteld, er werd mij geantwoord dat dit waarschijnlijk een misverstand was en dat hij nagestuurd zou worden. Later werd gebeld dat hij niet in voorraad was en ongeveer een week later nagestuurd zou worden, dit is inderdaad correct afgewerkt en zijn we ook volkomen tevreden. Vriendelijke groeten
Bedankt voor de beoordeling. Onze excuses voor het misverstand. Wij zullen dit nogmaals intern doorzetten, zodat dit in het vervolg niet meer hoeft voor te komen.
Snelle levering.
Dank voor de goede review!
Heb de stoel nog niet veel hoeven te gebruiken, maar is een fijne oplossing
Bedankt voor de beoordeling!
Ik krijg geen informatie over de te verwachten levertijd. Ik wacht al met dan 2 weken op mijn product.
Beste, Excuses dat u al zo lang wacht op uw bestelling. Dit behoort niet tot de service die u van ons mag verwachten. Op z'n minst had u geïnformeerd moeten worden over de vertraagde levering. Mijn collega van afdeling Verkoop heeft u vandaag (woensdag, 26 januari) per mail geïnformeerd over de status van uw bestelling.
Dank voor het prachtige cijfer!
Bij een lage wc is dit de oplossing gemakkelijk op tekomen
Bedankt voor de beoordeling!
Vriendelijke en professionele service, mijn complimenten!
Fijn om te horen. Bedankt!
Snelle levering zonder veel geregel.
Bedankt voor de beoordeling!
Ben erg goed te woord gestaan en kon met spoed een bed geregeld worden. Echt een goede service.
Fijn om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer!
Na met spoed midden in de nacht de hurende spullen bestellen werden ze gelijk die dag al geleverd. Men had zelfs meegedacht want ik was het matras bij het bed te bestellen, maar hun hadden die al voor de zekerheid meegenomen.
Hartelijk bedankt voor de goede beoordeling.
Al weken bezig om een artikel te laten bezorgen. Eerst klopte het afleveradres niet (mijn woonplaats met de straat van mijn ouders gecombineerd). Waarschijnlijk eigen fout bij het online bestellen. Daarna via mail contact gehad. Artikel zou uit een filiaal gehaald worden en naar het goede adres opgestuurd worden. Nu na 8 dagen nog steeds niets ontvangen. Heb bewust niet via een grote webwinkel besteld, waar ik nu spijt van heb.
Beste, Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling nog steeds niet is geleverd. Excuses hiervoor. U heeft inmiddels contact gehad met mijn collega van afdeling Verkoop, en zij heeft u verteld dat uw bestelling onderweg is. Een dezer dagen wordt de bestelling op het juiste adres bezorgd. Nogmaals excuses, en hopende u ook via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd.
Fijn dat jullie er zijn, ik heb wel gemerkt dat ik zelf wel duidelijker moet zijn in wat ik nodig heb, b.v. hulpmiddelen waar er meer opties van zijn dus het artikelnr. erbij plaatsen.
Bedankt voor de review!
Geen commentaar gaat altijd perfect
Goed om te horen. Bedankt!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Een snelle afhandeling en levering van de gewenst producten. Ook fijn dat je kunt zien op welke punten ze producten in huis hebben. Bij het invullen van het formulier was het voor mij niet helemaal duidelijk of de info ook opgeslagen werd want als ik een bladzijde terug ging was de pagina weer leeg. Vandaar 9 sterren.
Beste, Allereerst onze excuses voor de onduidelijkheid met het formulier. We zullen hiernaar kijken. Toch bedankt voor uw beoordeling!
Prima sevice
Bedankt voor het mooie cijfer!
Snel binnen nadat het niet op voorraad was
Super om te horen!
Goede Site en een supersnelle levering .
Wauw, wat een mooi cijfer! Hartelijk bedankt.
Netjes afgeleverd. Keurig in plastic verpakt met gebruiksaanwijzing erbij.
Super! Bedankt voor de review.
GOED BEHALVE DAT IK DE VITILITY STOK HELEMAAL MET MET BEHULP VAN MIJN NAGELS MOEST LOS"KRABBEN"VAN HET KUNSTSTOF WAARIN DE STOK STRAK GEWIKKELD WAS, KON GEEN MESJE GEBRUIKEN IVM BESCHADIGING, DIT HEEFT ME ERG LANGE TIJD GEKOST. MAAR MOOIE STOK, LOOPT GOED, MOET NOG WENNEN AAN HANDVVAT EN IK DACHT DAT HIJ GELUIDLOOS ZOU ZIJN MET EEN RUBBER DOP, IS NIET ZO.
Beste, Onze excuses dat u wat problemen heeft ervaren met de wandelstok. We zetten in ieder geval uw opmerking door zodat hier in de toekomst beter op gelet kan worden. Toch bedankt voor de beoordeling!
Ik ben zeer tevreden over Vegro. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen en de afspraken zijn netjes op tijd nagekomen. Artikelen van goede kwaliteit en snelle service als er iets defect is.
Super om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie review.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire