Zeer goede ervaring.

Ik ben zeer tevreden over Vegro. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen en de afspraken zijn netjes op tijd nagekomen. Artikelen van goede kwaliteit en snelle service als er iets defect is.

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk, snel en goed, na het verstrekken van nodige informatie, de hulpmiddelen die je nodig hebt om verder te kunnen.

Duidelijke website, snelle levering.

Op de website het product snel gevonden en de volgende dag corrct en goed verpakt geleverd.

Fantastic

Great

Komen hallen en brengen niets uitleg

Mijn zoon Tom heeft tijdens het skiën zijn been gebroken. Het was heel fijn dat Vegro binnen een dag een rolstoel kon afleveren voor onze zoon. Deze stond bij thuiskomst voor hem klaar. Een aandachtspunt. Het was niet mogelijk contact met jullie op te nemen vanuit het buitenland. Mijn schoonmoeder in Nederland heeft tot telefonisch advies bij jullie ingewonnen. T

Levering werd netjes verzorgd en op tijd.

Geen klachten

Keurig netjes afgeleverd en snel

Volledige ontzorging

Veel artikelen voorradig, ook op korte termijn leverbaar. Het is een kwestie van online bespreken en het wordt keurig volgens afspraak aan huis afgeleverd. Financiën worden rechtstreeks met de zorgverzekering geregeld

helemaal tevreden

ik ben zeer tevreden met de U geleverde hulpmiddelen

Ene dag besteld volgende dag in huis

Uitstekend!

Makkelijk bestellen via de webshop, snelle bezorging en goede kwaliteit en hygiëne. Niks op aan te merken!

Snel adequaat en betaalbaar

Krukken snel gevonden op de site

Heel alert gereageerd op een bestelling

Ik had online een matras geleend voor mijn oude schoonmoeder met rugklachten. Ik werd al snel gebeld door een medewerker dat ik niet de juiste matras had gekozen en dat ze een andere zou laten brengen. Heel alert!

Fijne snelle levering

Super, keurige levering door een vriendelijke chauffeur.

Bestelling goed en snel uitgevoerd.

Extra's en wijzigingen zonder problemen snel en adequaat opgelost.

Handige hulpstukken

Gebruikt na een knieoperatie. Douchekruk en toilet verhoger. Handig in gebruik. Netjes zoals afgesproken thuisgebracht.

Goede service Snelle levering Producten voldoen aan de verwachtingen. Uitstekende kwaliteit Producten prima te onderhouden tijdens gebruik

Alleen maar goede ervaringen, top bedrijf !!

Dit is niet de eerste keer dat wij bij Vegro aanklopte voor hulpmiddelen. Zo ook deze keer even bellen en je probleem wordt opgelost , zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel die je helpen met je probleem waar je spullen voor nodig hebt. Afspraken worden nagekomen /het tijdstip dat je spullen worden gebracht is bekend (je loopt dus niet de hele dag te wachten) en ook is alles schoon en werkt het goed .

top we hebben een veilige en ontspannende vakantie gehad

OP het park bezorgd en opgehaald, echt prima. Met een douchstoel kan mijn moeder weer op vakantie, misschien gaan we nog meer lenen.

Super goed

Snelle levering en afhalen van de artikelen. Super!

Snel geleverd en goede materialen

Prettig! Leveren snel, voldoende keuze mogelijkheden

Waardeloos product aangeschaft

Ik bestelde een mooie loeplamp met vloerstatief samen een uitgave van 204.- euro. Ik heb de lamp en voet in elkaar gezet maar, toen ik hem de volgende dag wilde gebruiken bleek de schroefdraad van het vloerstatief afgebroken en was het vloerstatief onbruikbaar. Toen ik dit goed bekeek vond ik ook het aansluiting van de lamp op de voet nogal kwetsbaar. Omdat ik de lamp en voet niet meer goed in de doos kreeg heb ik de spullen terug gebracht naar de Vegrowinkel Katwijk. Tot op heden heb ik nog niets vernomen over de afhandeling. Voor de duidelijkheid :Lamp via internet aangeschaft op 23-12 geleverd op 24-12. Teruggebracht op 27-12. Ik wacht dus nu al 2 weken op een antwoord!

Levering wordt niet geleverd

Vanaf 24 december aan het wachten op 3 artikelen, waarvan 1 artikel nageleverd zou worden na 5-10 dagen. Geen updates, geen track en trace code.

Gewoon fantastische service

Ik had het verkeerde artikel besteld, kon deze gratis terugsturen, en had zelfs al meteen het juiste artikel ontvangen, zelfs voordat ze de verkeerde retour hadden ontvangen.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire