dit was de eerste keer

?

Je wordt goed geholpen

Vriendelijke mensen

Besteld en dag erna geleverd

Prima geholpen

Fijn snel geholpen en gelijk in bestelling en afgeleverd

Product is zeker niet waterdicht!! Pas op.

Het product exact volgens instructies gebruikt. Heel voorzichtig in zwembad gezeten, niet gezwommen of dergelijk en toch water in mijn gips. Heel vervelend omdat ik met vakantie ben.

Moeizaam

In eerste instantie een kinder rolstoel besteld voor onze dochter. Deze bleek totaal niet geschikt, veel te klein. Vervolgens hierover gebeld met een onvriendelijke medewerkster. Daarop zou er opnieuw een rolstoel geleverd worden voor onze dochter. Duidelijk aangegeven dat haar benen hoog en recht naar voren moesten ivm de aandoening. Wederom bleken haar benen te lang voor de beensteunen en was ook dit product niet geschikt. Ondertussen zelf maar gaan regelen en dus ook deze teruggestuurd... Toen overigens wel een vriendelijke medewerker gesproken maar toen hoefde het van ons niet meer eigenlijk.

Het was makkelijk zorgartikelen online te bestellen en te laten bezorgen. Ook het laten ophalen van de artikelen liep goed. Je krijgt tijdig een sms met tijdvak van bezorgen en ophalen

Snel en professioneel

Op zondag gebeld voor hulpmiddelen en op maandag al geleverd

Alles volgens afspraak.....fijn!!

Via de site geregeld, vlotte afhandeling en volgens afspraak geregeld. Een fijne dienstverlening waar je op kunt rekenen!

Alles snel en goed geregeld!

Telefonisch goed geholpen en online besteld. De spullen werden snel geleverd en de afhandeling met de verzekering wordt ook voor je geregeld. Top.

Teleurstellend door levering verkeerd produkt

Een GSM senioren telefoon besteld voor mijn ouders nadat ze in een verzorgingstehuis waren opgenomen. Het pakket werd snel geleverd, maar helaas was het een totaal andere telefoon dan de telefoon die was besteld. Meteen retour gestuurd. Nu maar hopen dat het geld snel wordt terug gestort.

Uitstekende service

Ik bestelde een artikel voor mijn vader. Levering ging snel, alles in orde. Het enige minpuntje was dat het nog in elkaar gezet moest worden,iets wat mijn vader zelf niet kon. Het werd bezorgd door post nl dus logisch dat zij alleen afleveren. Wellicht is het in de toekomst mogelijk daar een aparte afspraak voor te maken.

Via internet een aanvraag gedaan voor een rolstoel. Rolstoel 1 dag na het aanvragen thuis afgeleverd.

Het was snel en gemakkelijk geregeld en de spullen werden de volgende dag al geleverd.

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de hulp-materialen. Ook werd ik vriendelijk te woord gestaan door telefoniste wanneer ik een specifieke vraag had.

Zeer vriendelijk en klantgericht

Niets aan toe te voegen

Prettig geholpen, alles gedaan om ons probleem op te lossen.

Hadden een hydraulische douche po stoel nodig werd heel snel bezorgd, alleen de po vergeten. Heel vervelend medewerkers van de Vegro hebben alles in het werk gesteld om het op tijd te regelen door een po stoel van ver weg te laten komen, en op tijd.

Snelle levering en goede service.

Heb zowel ervaring met de website als de fysieke winkel. Webshop: duidelijk en overzichtelijk. Bestelde hulpmiddelen werden de volgende dag al geleverd. En dat vlak voor de Kerstdagen. Winkel; goed geholpen. Kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Vriendelijke medewerkers.

Snel en vriendelijke service

Alles is snel geregeld en mensen zijn vriendelijk.

Snel geleverd, makkelijk

Makkelijk bestelproces, snelle levering!

Erg snel en adequaat

Binnen 15 minuten stond ik weer buiten met krukken en een rolstoel

Tijdens de feestdagen gebruik gemaakt van een rolstoel.

Veilig betaald, besteld en snel geleverd

hij blijft staan en valt niet om

daardoor heb ik mijn handen vrij heel fijn

Geen makkelijke telefoon

Was voor mij te moeilijk te installeren laat staan voor wie het bedoeld was ...mijn man 5jaar ouder. Jammer

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire